Ποιο είναι το κοινό μυστικό στο φετινό NOMADS;

Ποιο είναι το κοινό μυστικό στο φετινό NOMADS;

Στην μακρινή Μαδαγασκάρη, διάσημοι αλλά και wannabe διάσημοι εξακολουθούν να αγωνίζονται σε ένα παιχνίδι γεμάτο προκλήσεις! Σωματικές και ψυχικές αντοχές έρχονται σε σύγκρουση και το σώμα των αθλητών καλείται σε συνεχή πάλη που… ξεπερνά τα ανθρώπινα όρια!

nomads_arthro
Για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν χρειάζονται γερές δόσεις ενέργειας! Προσπαθούν να ανακαλύψουν τρόπους και τεχνικές για να μειώσουν την κόπωση και να διατηρήσουν άσβεστη τη φλόγα τους!

Κι αν αυτός ο αγώνας για να παραμείνουν ενεργοί δεν βγαίνει στις οθόνες μας, αν σας φαίνονται δυνατοί, γεροί και ξεκούραστοι, η αλήθεια είναι πως εκεί τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά και η παραμικρή λεπτομέρεια κρίνει την παραμονή στο παιχνίδι! Ποιο είναι όμως το κοινό τους μυστικό;


puma1



Όπλο των παικτών στο Nomads και αδιαμφισβήτητα σύμμαχος σε κάθε αγώνισμα είναι τα αθλητικά παπούτσια τους! Η προστασία, η άνεση και η απόδοση στα αθλήματα είναι το πιο σημαντικό όπλο στο δρόμο για τη νίκη και οι Νομάδες φαίνεται πως έχουν βρει τον σύμμαχό τους, τα NRGY NEKO Sport της PUMA!

pumm1
pumm2
pumm3
pumm4
Κλείσιμο


Τι είναι όμως αυτό που κατατάσσει το NRGY NEKO Sport ως το απόλυτο παπούτσι των αθλητών; Έχει βελτιστοποιημένο άνω μέρος που προσφέρει πολλαπλά οφέλη στους παίκτες - μεγαλύτερη άνεση και αναπνοή στο πόδι και την πιο μαλακή αίσθηση από το πρώτο πάτημα που εκτοξεύει την απόδοση των Νομάδων. Η τεχνολογία NRGY στη μεσαία σόλα βοηθάει τα μέγιστα στις επίπονες τριβές του ποδιού χάρη στην αντικραδασμική ιδιότητα, ενώ η νίκη κατοχυρώνεται με την τεχνολογία SOFTFOAM που προσφέρει μια βελούδινη αίσθηση στο πόδι, ακόμη και στις πιο απαιτητικές συνθήκες!


puma3

Και όλα αυτά με κορυφαία εμφάνιση! Το NRGY NEKO Sport είναι το απόλυτο sleek-on training shoe που καθηλώνει το βλέμμα! Έτοιμος να δοκιμαστείς μαζί του?

Νιώσε τα οφέλη νέου NRGY NEKO Sport σε ένα από τα 50 καταστήματα INTERSPORT ή online στο
https://www.intersport.gr/treximo/papoutsia/puma-puma_553169/
https://www.intersport.gr/treximo/papoutsia/puma-puma_553170/

Just put it on and feel the energy!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης