Πυξ Λαξ - Πάολα: Η ανθρώπινη ιστορία πίσω από το νέο τους βίντεο κλιπ

Πυξ Λαξ - Πάολα: Η ανθρώπινη ιστορία πίσω από το νέο τους βίντεο κλιπ

Ο Μπάμπης Στόκας και η Πάολα σε ένα διαφορετικό ντουέτο

pyx-lax-paola01
Με ένα συγκινητικό μουσικό βίντεο «ντύθηκε» το ντουέτο των Πυξ Λαξ με την Πάολα στο τραγούδι «Το Άσπρο Μου Πουκάμισο». Οπτικοποιώντας αυτή την ιδιαίτερη μουσική συνύπαρξη, ο George Mpenioudakis σκηνοθέτησε ένα κινηματογραφικό video με μία δυνατή ανθρώπινη ιστορία εντείνοντας ακόμα περισσότερο τα συναισθήματα που προκαλούν οι μοναδικές ερμηνείες του Μπάμπη Στόκα και της Πάολα.

Πιο συγκεριμένα δείχνει μια δυνατή ανθρώπινη ιστορία ενός πρόσφυγα που έχει χάσει την αγαπημένη του. Εκείνη πνίγηκε σε μια από τις βάρκες που ερχόντουσαν στην Ελλάδα και εκείνος είναι μόνος στην Αθήνα.

«Το Άσπρο Μου Πουκάμισο», σε μουσική και στίχους του Μπάμπη Στόκα, είναι ένα από τα τραγούδια που ξεχώρισαν από το πρόσφατο album των Πυξ Λαξ «Μία Ημέρα Πριν Το Χειμώνα».

Το ντουέτο, που κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και αγαπήθηκε εξαρχής από το κοινό και τις ραδιοφωνικές συχνότητες, αποκαλύφθηκε live, κατά τη διάρκεια συναυλίας του κορυφαίου ροκ συγκροτήματος στο θέατρο Βράχων, στα τέλη Σεπτεμβρίου, όπου η Πάολα έκανε εμφάνιση - έκπληξη.

Πυξ Λαξ feat Πάολα - Το Άσπρο Μου Πουκάμισο - Official Music Video
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης