Η Ελένη Φουρέιρα «μάγεψε» και το Ισραήλ με την εμφάνισή της

Η Ελένη Φουρέιρα «μάγεψε» και το Ισραήλ με την εμφάνισή της

Σειρά συναυλιών στο μεγαλύτερο στάδιο της χώρας πραγματοποίησε η Ελένη Φουρέιρα

Eleni_Foureira_new
Με σειρά συναυλιών στο μεγαλύτερο στάδιο του Ισραήλ συνεχίζει την πολύμηνη sold out περιοδεία της η Ελένη Φουρέιρα, τη στιγμή που το πρόσφατο international single της «Tómame» εξακολουθεί την επιτυχημένη του πορεία εντός και εκτός Ελλάδας!

Η «εκρηκτική» τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή του Menora Mivtachim Arena στο Τελ Αβίβ, στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Pop Up Music» για το Hanukkah και με την μοναδική της performance παρέσυρε τους περίπου 11.000 θεατές, που την αποθέωσαν.

Η Ελένη θα πραγματοποιήσει άλλες έξι εμφανίσεις στο συγκεκριμένο χώρο (μέχρι και τις 10 Δεκεμβρίου), στον οποίο εμφανίζονται και καταξιωμένοι καλλιτέχνες του Ισραήλ, όπως ο Omer Adam, ενώ η περιοδεία της θα συνεχιστεί με σταθμούς σε Ιεράπετρα (12 Δεκεμβρίου), Αθήνα (14 Δεκεμβρίου), Λεμεσό (20 Δεκεμβρίου) και Λάρνακα (27 Δεκεμβρίου).  Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συναυλίας στην Αθήνα, θα γίνει και η απονομή του πλατινένιου δίσκου της.

Την ίδια ώρα, το «Tómame», που κυκλοφορεί σε Ελλάδα και Κύπρο και στο εξωτερικό σε συνεργασία με την Sony Music, εξακολουθεί να «σαρώνει» στα ψηφιακά καταστήματα και στο YouTube. Μέσα σε ένα μήνα, έχει ξεπεράσει τα 3,7 εκατομμύρια YouTube views και τα 812.000 streams στο Spotify, ενώ έχει «σκαρφαλώσει» σε υψηλές θέσεις του iTunes chart και του Shazam ανά τον κόσμο.
Η Ελένη Φουρέιρα «μάγεψε» και το Ισραήλ με την εμφάνισή της (1)

Κλείσιμο
Η Ελένη Φουρέιρα «μάγεψε» και το Ισραήλ με την εμφάνισή της (2)


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης