Σταθερή πρωτιά για τον Γιώργο Αυτιά στην ενημερωτική ζώνη του σαββατοκύριακου

Σταθερή πρωτιά για τον Γιώργο Αυτιά στην ενημερωτική ζώνη του σαββατοκύριακου

Από την αρχή της σεζόν μέχρι σήμερα η εκπομπή «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά» παραμένει στην κορυφή με ποσοστό στο γενικό σύνολο 35,5%

autias
Αμετακίνητος παραμένει ο Γιώργος Αυτιάς στην ισχυρή θέση που έχει κατοχυρώσει εδώ και χρόνια στην πρωινή ενημέρωση του Σαββατοκύριακου στον ΣΚΑΪ.

Από την αρχή της σεζόν μέχρι σήμερα η εκπομπή «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά» παραμένει στην κορυφή με ποσοστό στο γενικό σύνολο 35,5% . Και στα δυναμικά κοινά (18-54) για το ίδιο διάστημα η εκπομπή καταγράφει ποσοστό 21,4% με εκείνους που ανήκουν στους τηλεθεατές με την μέση και υψηλότερη μόρφωση να αποτελούν το υψηλότερο ποσοστό κοινού (35,6%). Οι κάτοικοι των μεγάλων αστικών κέντρων αλλά και εκείνοι της επαρχίας βλέπουν επίσης σταθερά «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά» με ποσοστά 35,5% στην Αθήνα, 36,6% στην περιφέρεια και 28,6% στη Θεσσαλονίκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκπομπή φέτος ξεπέρασε το υψηλό ποσοστό τηλεθέασης που είχε το ίδιο διάστημα πέρσι, κατά 4 μονάδες (Σεπτέμβριος-Νοέμβριος 2017 : 31,5%).

Οι τηλεθεατές που είδαν έστω για ένα λεπτό «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά» ξεπερνούν το 1.400.000, αριθμοί και ποσοστά τα οποία ξεχωρίζουν την εκπομπή στην τυπολογία της ως την πλέον ισχυρή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης