Γιώργος Σαμπάνης: Ξεσήκωσε την πλατεία Αριστοτέλους για τα Χριστούγεννα

Γιώργος Σαμπάνης: Ξεσήκωσε την πλατεία Αριστοτέλους για τα Χριστούγεννα

«Ο Γιώργος Σαμπάνης μάγεψε τα πλήθη», το μήνυμα του  Γιάννη Μπουτάρη - Ο διάσημος τραγουδιστής ανέβηκε στη σκηνή γύρω στις 9 το βράδυ και ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους, μετά τη φωταγώγηση του δέντρου

sabanis_thess
«Φωτιά» στην πλατεία Αριστοτέλους έβαλε ο Γιώργος Σαμπάνης, κατά την διάρκεια των μουσικών εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν μετά την επίσημη φωταγώγηση του δέντρου, από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.

Ο διάσημος τραγουδιστής ανέβηκε στην σκηνή γύρω στις 9 το βράδυ και ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους που είχαν συγκεντρωθεί, παρά το κρύο, στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Υπενθυμίζεται πως πολύς θόρυβος είχε προκληθεί στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης όταν ο αντιδήμαρχος Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης ανακοίνωσε πως το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου θα συνδυαστεί με τη συναυλία του γνωστού τραγουδιστή Γιώργου Σαμπάνη.

Παρά τις αντιρρήσεις η χθεσινή φωταγώγηση του δέντρου στην Αριστοτέλους αποδείχτηκε πετυχημένη. Οι Θεσσαλονικείς αγνόησαν το τσουχτερό κρύο, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην Αριστοτέλους, τόσο για το ίδιο το άναμμα όσο και για την συναυλία. Μάλιστα, το ζήτημα καυτηρίασε με ανάρτησή του στο Twitter και ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, αναφέροντας τα εξής: «Σήμερα ξεκίνησε και επίσημα η εορταστική περίοδος για τη Θεσσαλονίκη. Ξεκινήσαμε με τη φωταγώγηση δυο γερανών του Μετρό Θεσσαλονίκης και συνεχίσαμε με την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Αριστοτέλους. Ο Γιώργος Σαμπάνης μάγεψε τα πλήθη».


Κλείσιμο
Γιώργος Σαμπάνης - Φωταγώγηση πλατείας Αριστοτέλους

Σαμπάνης- Φωταγώγηση πλατείας Αριστοτέλους-Voria

Χριστουγεννιάτικο δέντρο Αριστοτέλους Θεσσαλονίκη 2018
Πηγές: Voria.gr - typosthes.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης