Τι είδαν οι τηλεθεατές την Τετάρτη: Τα σίριαλ στον Alpha κρατούν την πρωτιά

Τι είδαν οι τηλεθεατές την Τετάρτη: Τα σίριαλ στον Alpha κρατούν την πρωτιά

Νικητής των δελτίων ειδήσεων για μία ακόμη ημέρα ο Alpha με 21,5%, ακολούθησε ο ΑΝΤ1 με 18,2%, το Star με 15,3% και ο ΣΚΑΪ ΜΕ 11,8% - Πολύ χαμηλά το δελτίο ειδήσεων του Open κοντά στο 4%

mourmoura_0_0
Δύσκολα οι «πρωταθλητές» θα χάσουν τις πρωτιές τους φέτος. Γι αυτό και η τηλεθέαση των εκπομπών της Τετάρτης δεν είχε ιδιαίτερες εκπλήξεις ούτε για τους πρώτους αλλά ούτε και για τους αδύναμους.

Ο Γιώργος Παπαδάκης παρέμεινε πρώτος με το «Καλημέρα Ελλάδα» να ξεπερνά το 23% ενώ μεγάλη μονομαχία δόθηκε μεταξύ των ψυχαγωγικών πρωινών «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1 και «Στην φωλιά των Κου Κου» Star με το δεύτερο να κερδίζει στο νήμα με μία περίπου διαφορά και τηλεθέαση που ξεπέρασε οριακά το 20%. Το «Happy Day» στον Alpha κυμάνθηκε στο 18,3% ενώ «Αταίριαστοι» και «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ έμειναν σε χαμηλό ποσοστό και συγκεκριμένα κοντά στο 11%.

Στη μεσημεριανή ζώνη το «Ρουκ Ζουκ» φλέρταρε με το 16%, η «Ελένη» ξεπέρασε και πάλι το 20%, ενώ ο Νίκος Μουτσινάς και η εκπομπή «Για την παρέα» έφτασε το 15% κάνοντας ρεκόρ τηλεθέασης για τα δεδομένα του OPEN TV.

Στο 23% το «Shopping Star», χαμηλότερα στο 14,5% το «My style rocks» στον ΣΚΑΪ, σταθερά χαμηλά το «Τι λέει» στον Alpha με μέσο όρο κοντά στο 10%.
Νικητής των δελτίων ειδήσεων για μία ακόμη ημέρα ο Alpha με 21,5%, ακολούθησε ο ΑΝΤ1 με 18,2%, το Star με 15,3% και ο ΣΚΑΪ ΜΕ 11,8%. Πολύ χαμηλά το δελτίο ειδήσεων του Open κοντά στο 4%.

Στην ζώνη prime time οι ελληνικές σειρές του Alpha κυριάρχησαν με άνεση και νίκησαν και το «Voice» στον ΣΚΑΪ. Συγκεκριμένα το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» έφτασε το 23,7%, το «Τατουάζ» στο 22,5%. Το «Voice» οριακά ξεπέρασε το 20%.

Τέλος, η Ελεονώρα Μελέτη παραμένει σε υψηλά ποσοστά με το «Μετά τα μεσάνυχτα» και συγκεκριμένα κοντά στο 20%.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης