Τι είδαν οι τηλεθεατές την Τρίτη: Χαμηλές πτήσεις για Αρναούτογλου, «απογειώθηκε» η Μελέτη

Τι είδαν οι τηλεθεατές την Τρίτη: Χαμηλές πτήσεις για Αρναούτογλου, «απογειώθηκε» η Μελέτη

Κυριάρχησε η Ελεονώρα Μελέτη στα late night σόου της Τρίτης - Είχε καλεσμένο τον Μάρκο Σεφερλή σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση που καθήλωσε τους τηλεθεατές

MELETIIIII
Δεν είναι εύκολη υπόθεση τα late night shows στην ελληνική τηλεόραση. Αυτό τουλάχιστον έδειξε η επιστροφή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 με το «The 2night show» το οποίος στις δύο πρώτες ημέρες προβολής του σημείωσε πολύ χαμηλή τηλεθέαση αλλά και διέψευσε τις προσδοκίες όσων πίστευαν ότι η εκπομπή του θα επέστρεφε ανανεωμένη.

Το βράδυ της Δευτέρας σημείωσε 11,6% στο κοινό 18 – 54 ενώ την Τρίτη η κατάσταση επιδεινώθηκε και ο μέσος όρος ήταν 9,4%.

Αντιθέτως η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά μεσάνυχτα» στον Alpha ακολουθώντας μία συνταγή περισσότερο “κοινωνική” και επικαιρότητας, μακριά από τα τερτίπια του lifestyle, επιβραβεύεται από τους τηλεθεατές και έτσι το βράδυ της Τρίτης έφτασε μέσο το 24,2%. Ειδικότερα στην διάρκεια της συνέντευξης του Μάρκου Σεφερλή η εκπομπή ξεπέρασε και το 27% ενώ οι γυναίκες του ηλικιακού γκρουπ 25 – 44 την παρακολούθησαν σε ποσοστό που ξεπερνά το 30%.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης