Μιχάλης Σεϊτής: Γνωρίστε τον πρωταθλητή body building αδελφό του!

Μιχάλης Σεϊτής: Γνωρίστε τον πρωταθλητή body building αδελφό του!

Μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη τα δύο αδέλφια ανακαλύπτουν το μαγευτικό Περού.

perou3
Δεν υπάρχει καλύτερος συνταξιδιώτης από τον Νίκο Κοκλώνη, όμως στο μοναδικό οδοιπορικό που ετοίμασε στο Περού, ο Mr Travel ξεπέρασε τον εαυτό του, με εικόνες και εμπειρίες που κόβουν την ανάσα.
Μαζί του σε αυτό το ταξίδι ζωής ένας καλεσμένος με δύναμη ψυχής, ένας αθλητής που είναι γεννημένος μαχητής και λατρεύει τις προκλήσεις: ο Παρολυμπιονίκης Μιχάλης Σεϊτης. Ο Mr Travel όμως του επεφύλασσε και μια έκπληξη από την αρχή αυτού του ταξιδιού, προσκαλώντας τον μαζί με τον αδελφό του, Γρηγόρη, Μr Hellas Wabba 2018, μια πολύ σημαντική διάκριση για το Body Building.

Με τα αδέλφια Σεϊτη στο νέο επεισόδιο του Celebrity Travel βουτάμε στο κενό από τα βράχια πάνω από τον Ειρηνικό, στην γειτονιά Μιραφλόρες της Λίμα. Κάνουμε μάθημα παρασκευής σεβίτσε - το εμβληματικό πιάτο της περουβιανής γαστρονομίας - από ένα μαιτρ του είδους και κάνουμε ευχές στην Γέφυρα των Στεναγμών στο Μπαράνκο, τη γειτονιά των καλλιτεχνών. Μια βόλτα στην Πυραμίδα της Λίμα την Huaca Pucllana μας ανοίγει τις πύλες για να ανακαλύψουμε τους αναπτυγμένους πολιτισμούς του Περού πριν την ανακάλυψή τους από τους Ισπανούς. Στο Μουσείο Λάρκο μας ξαφνιάζει η πλούσια συλλογή ερωτικών κεραμικών. Μπορεί ο πολιτισμός των Μότσε να μην είχε γραφή, όμως δημιούργησαν με πηλό το δικό τους Κάμα Σούτρα!

Στο νέο επεισόδιο του Celebrity Travel στο Open, Μιχάλης και Γρηγόρης μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη σκαρφαλώνουν στις Άνδεις και την ιστορική πρωτεύουσα της αυτοκρατορίας των Ινκας και γίνονται μέρος της Γιορτής του Ήλιου, ενώ μαθαίνουν τα μυστικά του Pisco, του τοπικού ποτού.

Σε υψόμετρο 3.390 μέτρων και στην αυλή ενός παλιού μοναστηριού της αποικιοκρατίας η ατσάλινη θέληση των Ινκας μπλέκεται με την ιστορία ζωής του Μιχάλη Σεϊτη, που μιλά για το ατύχημα που είχε με τη μηχανή σε ηλικία μόλις 26 ετών και πως αυτό καθόρισε τα επόμενα βήματά του.

Ένα Celebrity Travel - καλειδοσκόπιο με χρώμα και άρωμα από το σήμερα και το χθες του Περού και πολλές συγκινήσεις. To Σάββατο 1η Δεκεμβρίου στις 20.00 στο Open.

Κλείσιμο
perou1
perou3
perou4
perou2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης