Εθνική Ελλάδος και Voice καθήλωσαν τους τηλεθεατές το βράδυ της Πέμπτης

Εθνική Ελλάδος και Voice καθήλωσαν τους τηλεθεατές το βράδυ της Πέμπτης

Τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσαν Παπαδάκης, Μενεγάκη, Καγιά, Τσιμτσιλή, Μουτσινάς, σειρές, ριάλιτι και δελτία ειδήσεων

tiletheasi_arthro
Στο λεγόμενο prime time τη μερίδα του λέοντος συγκέντρωσε η μετάδοση του αγώνα της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου απέναντι στη Φινλανδία ξεπερνώντας το 20% και φτάνοντας σχεδόν τα ποσοστά του «Voice».

Πολύ καλά τα νούμερα για τη σειρά του Alpha «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» η οποία αναδείχτηκε η νικήτρια της βραδιάς με ποσοστό πάνω από 23%. Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι η καθημερινή σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου» ξεπέρασε το 28%.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha παραμένει πρώτο με ποσοστό 22,4%, με τον δεύτερο στη σειρά ΑΝΤ1 να σημειώνει ποσοστό τηλεθέασης 17,3%.

Παρά τις «τονωτικές ενέσεις» με παίκτες από το Survivor, το Nomads Μαδαγασκάρη στον ΑΝΤ1 δεν καταφέρνει να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό και σημειώνει μέσο όρο 13,8%.

Πρώτος στην πρωινή ζώνη εξακολουθεί να είναι ο Γιώργος Παπαδάκης με ποσοστό 20,1% και τον ανταγωνισμό να τον ακολουθεί.

Στην ψυχαγωγία η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το «Happy Day» έφτασε το 19% ενώ το «Πρω1νό» της Φαίης Σκορδά και η «Φωλιά των Κου Κου» των Κατερίνας Καραβάτου και Κρατερού Κατσούλη σημείωσαν 16,6 και 16,5 % αντίστοιχα.

Κλείσιμο
Ίδια περίπου η κατάσταση και στη μεσημεριανή ζώνη με την Ελένη Μενεγάκη να φτάνει το 19,5%, το «Shopping Star» με την Βίκυ Καγιά να φτάνει το 23% και τον Νίκο Μουτσινά στο Οpen Tv να αγγίζει το 12,3%.

Δείτε εδώ την αναλυτική αναφορά τηλεθέασης

tiletheasi_mesa
tiletheasi_mesa2
tiletheasi_mesa3
tiletheasi_mesa4
tiletheasi_mesa5
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης