Η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα του Master Chef και η μεγάλη αλλαγή

d034b738-masterchef-logo

Οι τρεις κριτές έχουν ήδη ολοκληρώσει τις auditions στην Κύπρο, ενώ αυτή τη στιγμή πραγματοποιούνται τα castings στη Θεσσαλονίκη

Όπως έγινε ήδη γνωστό το MasterChef πρόκειται να επιστρέψει πολύ σύντομα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και πάλι μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Star. Η μεγάλη επιτυχία του προηγούμενου κύκλου δεν άφησε και πολλά περιθώρια στους ιθύνοντες του καναλιού, καθώς η επαναπροβολή του ήταν μονόδρομος. Ο νέος κύκλος προετοιμάζεται σε πυρετώδεις και τρεις κριτές Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος ξεκίνησαν ήδη για την ανεύρεση του επόμενου Έλληνα MasterChef.


Οι καταξιωμένοι σεφ έχουν ήδη ολοκληρώσει τις auditions στην Κύπρο, ενώ αυτή τη στιγμή πραγματοποιούνται τα castings στην Θεσσαλονίκη. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μέσα από την σελίδα του στο Facebook δημοσίευσε μια φωτογραφία από τα παρασκήνια του show και έγραψε: «Καλή αρχή»!


Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως θα υπάρξει φέτος μια αλλαγή που θα κάνει μεγάλη εντύπωση. Συγκεκριμένα, το νέο σκηνικό του MasterChef δεν θα θυμίζει σε τίποτα το προηγούμενο και αναμένεται να είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Η πρεμιέρα του reality θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο του 2019.


Δείτε την παρακάτω φωτογραφία:

1bf870b9-koytsopoylos

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Πιτσα

Ελπίζω να μην κάνουν παλι τα περσινά λάθη

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης