«Celebrity Travel»: Ο Νίκος Κοκλώνης πάει Βραζιλία με τον Νίκο Μουτσινά

«Celebrity Travel»: Ο Νίκος Κοκλώνης πάει Βραζιλία με τον Νίκο Μουτσινά

Ο Νίκος Κοκλώνης ψυχαναλύει τον Νίκο Μουτσινά στο Σάο Πάολο

2_e
Τι γίνεται όταν δύο Νίκοι γνωρίζονται για πρώτη φορά 10.000 χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα όπου ζουν μόνιμα και οι δύο; Ο Νίκος Κοκλώνης μας έχει συνηθίσει σε εκπλήξεις, αλλά για τον καλεσμένο του Νίκο Μουτσινά στο νέο επεισόδιο του Celebrity Travel τα έδωσε όλα. Μέχρι και με ταξί-ελικόπτερο τον γύρισε στο Σάο Πάολο, καθώς η όμορφη πόλη της Βραζιλίας που έχει 12 εκατ. κατοίκους είναι διάσημη για το κυκλοφοριακό της χάος και οι πλούσιοι κάτοικοί της έχουν απαρνηθεί τους… δρόμους! Όπως θα διαπιστώσετε βλέποντας την περιήγηση Mr Travel και Νίκου Μουτσινά στο Σάο Πάολο, οι πραγματικά εύποροι Σαο-Παολέζοι κινούνται με ελικόπτερα-ταξί (για αυτό το λόγο και μέσα στην πόλη υπάρχουν 400 θέσεις απογείωσης/προσγείωσης!).

Ήταν η πρώτη φορά του Νίκου Μουτσινά στη Βραζιλία και ο Νίκος Κοκλώνης θέλησε να του δώσει μια ολοκληρωμένη γεύση της πόλης με ηλιοβασίλεμα στον 41ο όροφο ενός από τους διάσημους ουρανοξύστες της, τον Edificio Italia με ύψος 165 μ., βόλτα στο περίφημο από το Marco Zero (το «σημείο μηδέν» της πόλης, το οποίο χτίστηκε το 1934 και από εκεί ξεκινούν όλες οι μετρήσεις για δρόμους, λεωφόρους κ.λπ.), αλλά και περιήγηση στην πιο κακόφημη συνοικία του Κέντρου, εκεί που κάποτε βρισκόταν η γειτονιά των ελιτ κατοίκων της πόλης.

mou1


Μετά από όλα αυτά οι δύο παρουσιαστές ήρθαν πιο κοντά και ο Μουτσινάς μίλησε στον Mr Travel για τον Νίκο πίσω από τις κάμερες. Για το θάνατο της μητέρας του που τον ταρακούνησε. Για τη σχέση με τον πατέρα του στην οποία δίνουν μια νέα ευκαιρία. Για το πώς τον επηρεάζουν οι ερωτικές του σχέσεις στη δουλειά και πώς λειτουργούν οι πιέσεις και τα προβλήματα της δουλειάς στις ερωτικές του σχέσεις. Αλλά και για το αν τώρα είναι ερωτευμένος…

Ο Νίκος Μουτσινάς, στην καλύτερή του στιγμή τηλεοπτικά με την εκπομπή Για Την Παρέα στο Open, αλλά και έχοντας χάσει 17 ολόκληρα κιλά που τον άφησαν πιο ανάλαφρο έξω αλλά και μέσα, μιλά για όλα στον Mr Travel στο νέο επεισόδιο του Celebrity Travel στο Open TV το Σάββατο 17 Νοεμβρίου στις 20.00 το βράδυ.

Κλείσιμο
mou2
moutsinas_4

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης