Καλιφόρνια: Στάχτη τα σπίτια των Gerard Butler και Miley Cyrus - «Ξεσπιτώθηκαν» Σερ και Γκιγιέρμο ντελ Τόρο

Καλιφόρνια: Στάχτη τα σπίτια των Gerard Butler και Miley Cyrus - «Ξεσπιτώθηκαν» Σερ και Γκιγιέρμο ντελ Τόρο

Κάηκε και το σπίτι του τραγουδιστή Ρόμπιν Θικ - Αλλοι διάσημοι που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις οικίες τους είναι οι Καρντάσιαν, Lady Gaga, Σάιμον Κάουελ, Τζέσικα Σίμσον και Μάρτιν Σιν

but
Δεν είναι λίγοι οι διάσημοι που είδαν τα σπίτια τους να γίνονται παρανάλωμα από τις καταστροφικές πυρκαγιές που κατακαίνε την Καλιφόρνια.

Οι φλόγες έκαψαν τις κατοικίες των Τζέραρντ Μπάτλερ, Μάιλι Σάιρους, Ρόμπιν Θικ, αλλά και Καμίλ Γκράμερ, ενώ δεκάδες σταρ όπως οι Καρντάσια, Σάιμον Κάουελ και Γουίλ Σμιθ εγκατέλειψαν τα σπίτια τους λόγω της πύρινης κόλασης.

Ο Τζέραρντ Μπάτλερ ανέβασε στο Instagram βίντεο με τον εαυτό του έξω από το σπίτι του στο Μαλιμπού που είχε γίνει στάσχτη, ενώ η κοπέλα του τραγουδιστή Ρόμπιν Θικ είχε επίσης αναρτήσει φωτογραφίες από το δικό τους που είχε καταστραφεί.

20308018
Το κατεστραμμένο σπίτι του τραγουδιστή Ρόμπιν Θικ


Την ίδια στιγμή η Μάιλι Σάιρους και η σταρ της σειράς «The Real Housewives of Beverly Hills» ήταν ανάμεσα στους διάσημους που έμαθαν ότι τα σπίτια τους κυκλώθηκαν από την μανιασμένη λαίλαπα.

Κλείσιμο
camille


Μάλιστα, η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός, μέσω Twitter, ενθάρρυνε τους φαν της να δωρίσουν χρήματα και προμήθειες, ενώ έκανε μία λίστα με φιλανθρωπικά ιδρύματα που εργάζονται για την ανακούφιση των πληγέντων.

Το βράδυ της Κυριακής ο Βρετανός παραγωγός τηλεοπτικών προγραμμάτων και κριτής σε σόου ταλέντων, Σάιμον Κάουελ, εγκατέλειψε την 23 εκατ. δολαρίων βίλα του στο Μαλιμπού δίνοντας μάχη με το χρόνο και τη φωτιά που πλησίαζε επικίνδυνα.

Αλλοι διάσημοι που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις οικίες τους είναι οι Καρντάσιαν, συμπεριλαμβανομένης της Κιμ και του Κάνιε Γουέστ, Lady Gaga, Τζέσικα Σίμσον, Μάρτιν Σιν, Σερ και ο οσκαρικός σκηνοθέτης Γκιγιέρμο ντελ Τόρο.

Οι καταστροφικές πυρκαγιές έχουν στοιχίσει συνολικά τη ζωή 31 ανθρώπων σε όλη την Καλιφόρνια, σε μία από τις χειρότερες καταστροφές στην ιστορία της πολιτείας.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Returned to my house in Malibu after evacuating. Heartbreaking time across California. Inspired as ever by the courage, spirit and sacrifice of firefighters. Thank you @LosAngelesFireDepartment. If you can, support these brave men and women at SupportLAFD.org. Link in bio.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gerard Butler (@gerardbutler) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης