Το τρυφερό μήνυμα της Ευγενίας Μανωλίδου για τον «δικό της μοναδικό μαραθωνοδρόμο» Άδωνι Γεωργιάδη

Το τρυφερό μήνυμα της Ευγενίας Μανωλίδου για τον «δικό της μοναδικό μαραθωνοδρόμο» Άδωνι Γεωργιάδη

Σε λατρεύουμε, θα σε περιμένουμε νικητή!» έγραφε στην ανάρτησή της η σύζυγος του αντιπροέδρου της ΝΔ, που συμμετέχει σήμερα στον Μαραθώνιο Αθήνας

georgiadis-mesa
Με ένα μήνυμα στο Twitter ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους μαραθωνοδρόμους που συμμετέχουν σήμερα στον 36ο Μαραθώνιο Αθήνας η Ευγενία Μανωλίδου, χωρίς φυσικά να παραλείψει να αναφερθεί στον δικό της «μοναδικό μαραθωνοδρόμο», τον σύζυγό της Άδωνι Γεωργιάδη, που «επιλέγει πάντα το δύσκολο δρόμο».

«Καλή επιτυχία σε όλους τους μαραθωνοδρόμους σήμερα, καλή επιτυχία και στον μοναδικό δικό μου μαραθωνοδρόμο που επιλέγει πάντα τον δύσκολο δρόμο... Σε λατρεύουμε, θα σε περιμένουμε νικητή!» έγραφε στην τρυφερή ανάρτησή της η Μανωλίδου.
Νωρίτερα, ανάρτηση για την σημερινή του συμμετοχή στον κλασικό μαραθώνιο είχε κάνει και ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

«Ευχηθείτε μου καλή επιτυχία διότι σε λίγο ξεκινώ τον πρώτο μου πλήρη κλασικό Μαραθώνιο των 42 χλμ. Στόχος φέτος ο τερματισμός, με τον χρόνο αν όλα πάνε καλά θα ασχοληθώ από του χρόνου. Ελάτε και σεις είναι μεγάλη γιορτή και σου αλλάζει την ζωή», έγραψε στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης, δημοσιεύοντας και φωτογραφίες του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης