Πυρκαγιά στην Καλιφόρνια - Η δραματική έκκληση του Τσάρλι Σιν και η «φυγή» των Καρντάσιαν

Πυρκαγιά στην Καλιφόρνια - Η δραματική έκκληση του Τσάρλι Σιν και η «φυγή» των Καρντάσιαν

Αρκετοί αστέρες του Χόλιγουντ έχουν πληγεί από την τεράστια καταστροφή 

charlie-sheen_main01
Έκκληση μέσω των social media  έκανε ο ηθοποιός Τσάρλι Σιν, καθώς εξαιτίας της φονικής πυρκαγιάς στην Καλιφόρνια έχασε την επικοινωνία με τους γονείς του, Μάρτιν Σιν και Τζάνετ. Ο διάσημος αστέρας του Χόλιγουντ, έγραψε στο Twitter ότι έχασε την επαφή με τους γονείς του οι οποίοι βρίσκονταν στο πάρκινγκ που υπάρχει στην παραλία Zuma.

Δείτε το tweet του ηθοποιού:
sheenn


Ευτυχώς, όμως, λίγες ώρες αργότερα, οι γονείς του ηθοποιού εντοπίστηκαν και είναι καλά στην υγεία τους.  Τρομακτικές ώρες φαίνεται να πέρασαν και άλλοι celebrities, που κατοικούν στην πληγείσα περιοχή. Ανάμεσα τους η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ οι οποίοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το σπίτι τους, λόγω της πύρινης λαίλαπας. Η διάσημη τηλεπερσόνα κρατούσε ενήμερους μέσω Instagram τους followers της ανεβάζοντας φωτογραφίες από τις φλόγες.

«Προσευχηθείτε για το Calabasas. Γυρίσαμε σπίτι και έχουμε μία ώρα να μαζέψουμε τα πράγματά μας και να εγκαταλείψουμε το σπίτι μας. Προσευχηθείτε να είναι όλοι ασφαλείς», έγραψε στα stories της. Μάλιστα έχει ήδη ανεβάσει και ένα βίντεο με περιπολικά και πυροσβεστικά οχήματα να περικυκλώνουν τη γειτονιά, στην οποία διαμένει. «Απομακρύνουν τους πάντες από τα σπίτια τους», ανέφερε. Στο βίντεο ακούγεται η φωνή ενός από τα παιδιά τς να λεει: «είμαστε ασφαλείς».

Κλείσιμο


kim
kim2

Εκτός από την οικογένεια Καρντάσιαν - Γουέστ, στην περιοχή μένει και η ηθοποιός Αλίσα Μιλάνο, η οποία επίσης εγκατέλειψε το σπίτι της μαζί με την οικογένειά της.
alysssa

Οι φλόγες έχουν πλησιάσει επικίνδυνα στο παραλιακό παραθεριστικό θέρετρο Μαλιμπού, το οποίο οι αμερικανικές αρχές έδωσαν εντολή να εκκενωθεί άμεσα από τους κατοίκους. Tο Associated Press μετέδωσε ότι βρέθηκαν τουλάχιστον πέντε νεκροί μέσα στα αυτοκινητά τους. Η Lady Gaga μέσω Tweet εξέφρασε την ανησυχία της για την περιουσία της στην περιοχή και χαρακτήρισε ήρωες τους πυροσβέστες:
ladygagagag
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης