Η Ριάνα στηρίζει τον υποψήφιο κυβερνήτη των Δημοκρατικών στη Φλόριντα

Η Ριάνα στηρίζει τον υποψήφιο κυβερνήτη των Δημοκρατικών στη Φλόριντα

Ο Άντριου Γκίλαμ είναι ένας από τους δύο μαύρους Αμερικανούς που είναι υποψήφιοι κυβερνήτες στις σημερινές ενδιάμεσες εκλογές.

Rihanna
Η Ριάνα, τραγουδίστρια, σχεδιάστρια, φιλάνθρωπη, blogger και είδωλο, αξιοποίησε την τεράστια πλατφόρμα της στο Instagram για να μιλήσει απευθείας με τους ψηφοφόρους τής Φλόριντα πριν από τις ενδιάμεσες εκλογές.

Σε ανάρτησή της, στήριξε τον Άντριου Γκίλαμ, δήμαρχο του Ταλαχάσι και υποψήφιο των Δημοκρατικών και ενθάρρυνε τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν «ναι» για να αποκαταστήσουν τα δικαιώματα ψήφου σε πολίτες που έχουν εκτίσει ποινές φυλάκισης.

«Έχετε την ευκαιρία να γράψετε ιστορία σε αυτές τις εκλογές. Οι ΗΠΑ είχαν μόνο τέσσερις μαύρους κυβερνήτες σε ολόκληρη την ιστορία τους και μπορούμε να βοηθήσουμε να κάνουμε τον #AndrewGillum τον επόμενο κυβερνήτη στη Φλόριντα» έγραψε. Ο Γκίλαμ είναι ένας από τους δύο μαύρους Αμερικανούς που είναι υποψήφιοι κυβερνήτες στις σημερινές ενδιάμεσες εκλογές. Η Στέισι Άμπραμς είναι υποψήφια στη Τζόρτζια.


«Εάν έχετε κουραστεί να αισθάνεστε ότι δεν είστε σημαντικοί στην πολιτική διαδικασία» συνεχίζει η τραγουδίστρια «να γνωρίζετε ότι το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να υποστηρίξετε έναν υποψήφιο είναι να βρεθεί κάποιος που θα αναλάβει κρίσιμα ζητήματα όπως: να μπορούν οι εργαζόμενοι να ζήσουν με τον κατώτατο μισθό, να πληρώνονται οι δάσκαλοι με βάση την αξία τους, να διασφαλιστεί η μεταρρύθμιση στο δικαστικό σύστημα, να γίνει σωστή η υγειονομική περίθαλψη και να καταργηθεί ο νόμος «Stand Your Ground» (αμφιλεγόμενος νόμος της Πολιτείας της Φλόριντα που προβλέπει ότι όποιος φοβάται για τη ζωή του μπορεί να προσφύγει ακόμη και σε θανάσιμη βία για να υπερασπιστεί τον εαυτό του)».

Κλείσιμο
Η Ριάνα μιλάει δημόσια, όταν πρόκειται για ζητήματα και ανθρώπους που την ενδιαφέρουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει απορρίψει την πρόταση να εμφανιστεί στο ημίχρονο του Super Bowl του 2019 σε ένδειξη αλληλεγγύης στον Κόλιν Κάπερνικ, σούπερ σταρ του αμερικάνικου ποδοσφαίρου, ο οποίος λόγω της πολιτικής στάσης του βρίσκεται χωρίς ομάδα στο NFL.

Επίσης συναντήθηκε με τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν για να συζητήσει τις πρωτοβουλίες της για την εκπαίδευση νεαρών κοριτσιών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης