Ο Νιλ Γιανγκ παντρεύτηκε την Ντάριλ Χάνα

Ο Νιλ Γιανγκ παντρεύτηκε την Ντάριλ Χάνα

Οι φήμες έδιναν και έπαιρναν από τον Αύγουστο ότι ο 72χρονος Γιανγκ και η 57χρονη Χάνα, που ήταν ζευγάρι από το 2014, τελικά παντρεύτηκαν

daryl_and_neil
Οι φήμες... έδιναν κι έπαιρναν για την σχέση του θρυλικού μουσικού Νιλ Γιανγκ και της αμερικανίδας ηθοποιού Ντάριλ Χάνα και τελικά επιβεβαιώθηκαν.

Ο αμερικανός μουσικός Νιλ Γιανγκ επιβεβαίωσε επίμονες φήμες που τον ήθελαν να έχει παντρευτεί την ηθοποιό Ντάριλ Χάνα.

Ο Γιανγκ αποκάλυψε τον γάμο του χθες, με μια μικρή αναφορά «στη σύζυγό μου Ντάριλ», σε μήνυμα που ανάρτησε στον ιστότοπό του με αφορμή το τραγούδι του «Ohio», που έγραψε το 1970 σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον θάνατο τεσσάρων διαδηλωτών σπουδαστών από τα πυρά της Εθνικής Φρουράς στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο Κεντ του Οχάιο.

Οι φήμες έδιναν και έπαιρναν από τον Αύγουστο ότι ο 72χρονος Γιανγκ και η 57χρονη Χάνα, που ήταν ζευγάρι από το 2014, τελικά παντρεύτηκαν.

Το μήνυμα που ανάρτησε στο ιστότοπό του ο Γιανγκ συνοδεύει το νέο βίντεο του «Ohio», το οποίο ο διάσημος τραγουδιστής χρησιμοποιεί για να προωθήσει την «κοινή λογική στη νομοθεσία για τα όπλα», ενόψει των ενδιάμεσων αμερικανικών εκλογών της 6ης Νοεμβρίου αλλά και για να επικρίνει την Εθνική Ένωση Όπλων στις ΗΠΑ, ένα λόμπι που υποστηρίζει το δικαίωμα στην οπλοκατοχή.

Πηγή: ΑΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης