Ο πρίγκιπας Harry μίλησε για τις ψυχικές ασθένειες

Ο πρίγκιπας Harry μίλησε για τις ψυχικές ασθένειες

«Το έχω περάσει κι εγώ, έχω υποφέρει και πρέπει να βοηθήσουμε κι όλους εκείνους που παλεύουν αυτή τη στιγμή», είπε ο πρίγκιπας Harry κατά την ομιλία του στο πρωτάθλημα Invictus στο Σίδνεϊ

Harry
O πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του Meghan Markle εμφανίστηκαν στο πρωτάθλημα Invictus, το πρωτάθλημα μπάσκετ με αμαξίδια που αφορά του τραυματίες πολέμου που διεξήχθη στο Σίδνεϊ. Εκεί ο Harry μίλησε για το πρόβλημα υγείας που κατάφερε να ξεπεράσει.

Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα ήταν ιδέα του Harry γιατί έχει πολεμήσει και ο ίδιος στο Αφγανιστάν. Έτσι το Invictus γίνεται κάθε χρόνο εδώ και τέσσερα χρόνια. Ο δούκας του Sussex μίλησε για τους τραυματίες πολέμου και αποκάλυψε τη δική του μάχη με τις ψυχικές ασθένειες, από την οποία μπόρεσε να βγει νικητής. 

«Τίποτα δεν είναι δυσκολότερο από τη μάχη με τις ψυχικές ασθένειες. Το έχω περάσει κι εγώ, έχω υποφέρει και πρέπει να βοηθήσουμε κι όλους εκείνους που παλεύουν αυτή τη στιγμή». Ο Harry έχει ξαναμιλήσει για τη στιγμή που είχε κλειστεί στον εαυτό του, όταν έχασε τη μητέρα του.

Ο Harry ανανέωσε το ραντεβού του σε τέσσερα χρόνια από τώρα στην Ολλανδία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης