Ο Γκάρι Λίνεκερ μιλάει για τη λευχαιμία που πέρασε ο γιος του

Ο Γκάρι Λίνεκερ μιλάει για τη λευχαιμία που πέρασε ο γιος του

«Οι γιατροί ήταν ειλικρινείς μαζί μας, μας έδωσαν πιθανότητες 10%-20% για να ζήσει. Ήταν σκληρό, αλήθεια πολύ σκληρό», είπε ο παλαίμαχος Βρετανός ποδοσφαιριστής Γκάρι Λίνεκερ

Gary-Lineker
Για την πιο τραυματική εμπειρία της ζωής του μίλησε ο Γκάρι Λίνεκερ. Ο παλαίμαχος Άγγλος ποδοσφαιριστής συγκλονίζει όταν μιλάει για την σοβαρή περιπέτεια που πέρασε ο γιος του με την υγεία του. Ο Γκάρι Λίνεκερ, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην εκστρατεία του βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου, Channel 4, για τη μάχη κατά του καρκίνου μίλησε για την πιο σκληρή δοκιμασία που πέρασε σαν γονιός.

Το «Stand up to Cancer» βρίσκεται αυτή την περίοδο στην επικαιρότητα και ο 57χρονος πρώην επιθετικός των Λέστερ, Έβερτον, Μπαρτσελόνα και Τότεναμ θυμήθηκε τη λευχαιμία που πέρασε ο γιος του, Τζορτζ, σε βρεφική ηλικία.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στη συνολική εμπειρία, την οποία χαρακτήρισε ως «τραυματική«. «Είχα εφιάλτες. Έβλεπα στον ύπνο μου ότι σήκωνα ένα μικρό λευκό φέρετρο και ξυπνούσα γεμάτος ιδρώτα και αγωνία. Οι γιατροί ήταν ειλικρινείς μαζί μας, μας έδωσαν πιθανότητες 10%-20% για να ζήσει. Ήταν σκληρό, αλήθεια πολύ σκληρό.

Οι πρώτες ημέρες ήταν πολύ τραυματικές, μας είπαν δύο φορές ότι οι αρχικές πιθανότητες είχαν ελαχιστοποιηθεί. Ευτυχώς το ξεπέρασε και δεν έζησα ποτέ το χειρότερο σενάριο που προέβλεπαν οι γιατροί», σημείωσε ο Γκάρι Λίνεκερ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης