Η 19χρονη κόρη της Εβελίνας Παπούλια, τα talent show και ο έρωτας

Η 19χρονη κόρη της Εβελίνας Παπούλια, τα talent show και ο έρωτας

Η Αφροδίτη Λιάντου στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη

afroditi-liantou01
Η Αφροδίτη Λιάντου, η 19χρονη κόρη της Εβελίνας Παπούλια και του ηθοποιού Γιώργου Λιάντου, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε για τις καλλιτεχνικές της ανησυχίες, τη ζωή στο Λονδίνο αλλά και την προσωπική της ζωή, καθώς επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε σχέση.

«Πάντα μου άρεσε να τραγουδάω, ήμουν σε χορωδίες. Επειδή ήταν δύσκολο να προσανατολιστώ στο τι θέλω να κάνω, μού είπε η μητέρα μου ότι πρέπει να αποφασίσω τι θέλω να κάνω. Τότε ήθελα να κάνω και Φυσική. Τελικά άλλαξε αυτό, δεν ήμουν πολύ καλή μαθήτρια στη συνέχεια. Αλλά μόνιμη αγάπη μου ήταν η μουσική» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γιατί όμως ποτέ η ίδια δεν προσπάθησε να μπει στον χώρο της μουσικής και του θεάματος μέσω ενός talent show; «Η πραγματικότητα ήταν ότι δεν νιώθω σίγουρη αν δεν έχω σπουδάσει κάτι να πάω σε ένα reality. Γιατί ξέρω ότι αν έρθω αντιμέτωπη με ηχολήπτες ή με μουσικούς που μπορεί να μου πουν κάτι που δεν στέκει στην πραγματικότητα, εγώ δεν θα το αναγνωρίσω ώστε να πω ότι δεν είναι έτσι. Οπότε θέλω να νιώσω σιγουριά, να το έχω σπουδάσει πρώτα και μετά να εκτεθώ σε κάτι τέτοιο. Το Why ας πούμε ήταν τελείως δικό μου, πήρα όλη την ευθύνη εγώ» απάντησε.

Αποκάλυψε τέλος ποια είναι η μεγαλύτερή της ανασφάλεια, εξηγώντας πως «θέλω να αρέσω σε αυτό που κάνω, στη μουσική που φτιάχνω. Το να αρέσω εμφανισιακά είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει και πολύ. Αλλά το να αρέσεις γι' αυτό που βγάζεις σαν άνθρωπος, δηλαδή αυτά που γράφω είμαι εγώ. Είναι ένα κομμάτι δικό μου, πολύ σημαντικό για μένα. Αυτή είναι η μεγαλύτερη μου ανασφάλεια και η μεγαλύτερή μου δυσκολία στο να εκτεθώ».

Δείτε τα βίντεο:
Η 19χρονη κόρη της Εβελίνας Παπούλια, τα talent show και ο έρωτας (1)


Η 19χρονη κόρη της Εβελίνας Παπούλια, τα talent show και ο έρωτας (2)


Κλείσιμο
Η 19χρονη κόρη της Εβελίνας Παπούλια, τα talent show και ο έρωτας (3)


Η 19χρονη κόρη της Εβελίνας Παπούλια, τα talent show και ο έρωτας (4)


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης