Στο θέατρο για τον «Αμλετ» ο υποψήφιος για το δήμο της Αθήνας, Παύλος Γερουλάνος

Στο θέατρο για τον «Αμλετ» ο υποψήφιος για το δήμο της Αθήνας, Παύλος Γερουλάνος

Στο θέατρο ΑLTERA PARS στο Γκάζι

geroulanos0
Λίγες ώρες πριν ανακοινώσει την υποψηφιότητα του για το χρίσμα του δημάρχου της Αθήνας ο Παύλος Γερουλάνος παρακολούθησε την παράσταση Αμλετ, στο θέατρο ΑLTERA PARS στο Γκάζι. Συγκεκριμένα, χθες, ο «Αμλετ» γιόρτασε τις 180 παραστάσεις του, με μια επίσημη βραδιά ενώ τα έσοδα από τον κουμπαρά που είχε στήσει το «Σπίτι του Ηθοποιού» διατέθηκαν για τις ανάγκες των ηθοποιών που ζουν σε αυτό.


Ο κ.Γερουλάνος φτάνοντας μόνος του ήταν ιδιαίτερα απλός και φιλικός με τους παριστάμενους από το Σπίτι του Ηθοποιού και συνέβαλλε οικονομικά με την αγορά κάποιων βιβλίων ενώ στη συνέχεια, πάντα πολύ διακριτικά και μακριά από τα φλας και τα πηγαδάκια, έκατσε στη θέση του για να παρακολουθήσει την παράσταση.

Οταν τελείωσε η παράσταση συνεχάρη τον πρωταγωνιστή Τάσο Ιορδανίδη ανταποκρινόμενος θετικά στην πρόσκληση των φωτογράφων για τη μία και μοναδική φωτογραφία από την έξοδο του. Λίγες ώρες αργότερα ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του. Μάλλον στα θετικά του υποψήφιου για τη δημαρχία Παύλου Γερουλάνου κατατάσσεται η αγάπη του για το θέατρο και τον πολιτισμό γενικότερα.


Δείτε τη φωτογραφία:

geroulanos1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης