Ο Μάικλ Μπουμπλέ περιγράφει το πόσο άλλαξε η ζωή του αφότου ο γιος του διαγνώστηκε με καρκίνο

Ο Μάικλ Μπουμπλέ περιγράφει το πόσο άλλαξε η ζωή του αφότου ο γιος του διαγνώστηκε με καρκίνο

«Όταν βιώνεις κάτι σαν αυτό που βίωσε η οικογένειά μου, τότε αλλάζεις» είπε στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς

bubble
Ο τραγουδιστής Μάικλ Μπουμπλέ, το καινούργιο άλμπουμ του οποίου με τίτλο Love θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα, μίλησε για το πώς αποφάσισε να βάλει την καριέρα του στην άκρη αφού ο γιος του Νόα διαγνώστηκε με καρκίνο στο ήπαρ.

«Όταν βιώνεις κάτι σαν αυτό που βίωσε η οικογένειά μου, τότε αλλάζεις» είπε στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.

Ο Καναδός τραγουδιστής ανακοίνωσε τον Νοέμβριο του 2016 ότι ο μεγαλύτερος γιος του Νόα, ο οποίος ήταν τότε 3 ετών, διαγνώστηκε με καρκίνο και υποβαλλόταν σε θεραπεία.

«Για εμένα, αυτό έκανε τα πράγματα λίγο πιο σαφή» συμπλήρωσε.

«Κοιτάξτε, δεν έχω χρόνο. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να ανησυχώ και να ανησυχώ τί σκέφτονται οι άνθρωποι για εμένα και τι λένε για εμένα».

«Νομίζω ότι είναι σημαντικό να είναι κανείς ελεύθερος και με κάποιο τρόπο να βρει την ευτυχία, με όποιον τρόπο κι αν το κάνεις, με όποιον τρόπο κι αν συμβαίνει, ό,τι κι αν έχεις ανάγκη. Για εμένα, νιώθω ότι δεν ήμουν πρόθυμος να επιτρέψω σε κανέναν και σε τίποτα να μου στερήσει τη δουλειά μου και με κάποιο τρόπο απλά προσπάθησαν να απελευθερωθώ από αυτό».

Κλείσιμο
Ο 43χρονος τραγουδιστής, το νέο τραγούδι του οποίου "Love You Anymore" κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες, περιέγραψε με απλά λόγια πώς βίωσε την εμπειρία της ασθένειας του γιου του.

«Δεν υπάρχει ούτε ένας που η ζωή να τον αφήνει μονάχο του». «Αυτή είναι η ζωή και νιώθω πραγματικά ευγνωμοσύνη. Έμαθα τι σήμαινε για εμένα η λέξη χάρη και απλά πιστεύω ότι κάθε οικογένεια το διαχειρίζεται με διαφορετικό τρόπο».

«Νομίζω ότι είναι σημαντικό για όλους μας να προσπαθούμε για το καλύτερο, να μπορούμε να κοιτάμε μπροστά, να προσπαθούμε να μην κολλάμε τόσο πολύ στο παρελθόν» σημείωσε.

Μόλις πρόσφατα ο τραγουδιστής διέψευσε τις πληροφορίες που δημοσίευσε η εφημερίδα Daily Mail ότι αποσύρεται από τη μουσική.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης