H Lady Gaga μιλά για τον βιασμό της και σοκάρει: «Σήμερα εγώ φοράω τα παντελόνια»

H Lady Gaga μιλά για τον βιασμό της και σοκάρει: «Σήμερα εγώ φοράω τα παντελόνια»

Η Lady Gaga μίλησε δημόσια με σκοπό να βοηθήσει  γυναίκες που έχουν βιώσει τον ίδιο... εφιάλτη 

lanthimos_vs_nemes_mesa_lady
H Lady Gaga, αποκάλυψε πρόσφατα ότι σε ηλικία 19 ετών έπεσε θύμα βιασμού. Η ίδια αποκαλύπτοντας τις τραγικές στιγμές που βίωσε, θέλησε να περάσει το δικό της μήνυμα και να βοηθήσει άλλες γυναίκες που ήρθαν αντιμέτωπες με τον ίδιο «εφιάλτη». Για αυτό κατά τη βράβευσή της από γνωστό περιοδικό άδραξε την ευκαιρία και μίλησε ανοιχτά για ότι της συνέβη στο παρελθόν. 


«Στα 19 μου υπήρξα θύμα βιασμού. Η κακοποίηση που είχα υποστεί με άλλαξε για πάντα. Ένα κομμάτι του εαυτού μου χάθηκε για πάντα. Δεν το είπα σε κανέναν. Κρυβόμουν ακόμα και από τον ίδιο τον εαυτό μου. Και αισθάνομαι ντροπή ακόμη και σήμερα μπροστά σας. Αισθάνομαι ντροπή για αυτό που μου συνέβη. Υπάρχουν ακόμα μέρες όπου νιώθω ότι ήταν δικό μου το λάθος.

Όταν μοιράστηκα αυτό που μου συνέβη με τους πολύ ισχυρούς άνδρες του κλάδου μου, κανείς δεν με βοήθησε. Κανείς δεν μου προσέφερε την καθοδήγησή του για να βρω δικαιοσύνη ή την ψυχική υγεία που είχα τρομερή ανάγκη. Είναι προσωπικό μου όνειρό να υπάρχει σε κάθε σχολείο της χώρας μας ένας καθηγητής ή θεραπευτής ειδικευμένος στον τομέα της ψυχικής υγείας. Αυτό σημαίνει να είσαι γυναίκα στο Χόλιγουντ. Αυτό σημαίνει να έχεις φωνή. Έχω την ευκαιρία να κάνω μια αλλαγή. Προσεύχομαι ότι θα ακούμε με μεγαλύτερη προσοχή όσους βρίσκονται γύρω που μας έχουν μεγάλη ανάγκη… Να είστε παρόντες. Να είστε αυτοί που θα αλλάξουν τα πράγματα», είπε μεταξύ άλλων η Lady Gaga και πρόσθεσε: «Σήμερα εγώ φοράω τα παντελόνια».

Η Lady Gaga ποζάρει με στρινγκ μαγιό και υμνεί την απλότητα της ομορφιάς


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης