«Happy Day» ή «Fight Club»; Καβγάς Τσιμτσιλή-Βερύκιου με βαριές εκφράσεις live

«Happy Day» ή «Fight Club»; Καβγάς Τσιμτσιλή-Βερύκιου με βαριές εκφράσεις live

Η επίθεση στο ΑΤ Ομονοίας «άναψε τα αίματα» στο πάνελ της πρωινής εκπομπής - Έξαλλη η Τσαματίνα Τσιμτσιλή - Τα «άκουσε» και ο Παπανώτας

tsimtsili_veriki
Για την επίθεση που σημειώθηκε στο Α.Τ. Ομονοίας συζητούσαν σήμερα στο πάνελ της πρωινής εκπομπής «Happy Day», όταν οι τόνοι ξαφνικά ανέβηκαν επικίνδυνα.

Η διαφωνία που είχαν ο Δήμος Βερύκιος και η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατέληξε σε έντονη διαμάχη και η συζήτηση βγήκε εκτός ελέγχου, ενώ στον καβγά μπήκε και ο Δημήτρης Παπανώτας.

Όταν ο Δημήτρης Παπανώτας άρχισε να απαντά σε ερώτηση που είχε κάνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον Δήμο Βερύκιο, η παρουσιάστρια γύρισε εκνευρισμένη προς το μέρος του και τον ρώτησε: «Εσύ τι είσαι, ο Δήμος και απαντάς; Έχεις αναλάβει δικηγόρος του Δήμου;».

Η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη για αρκετή ώρα και ο Δήμος Βερύκιος είπε έξαλλος στη Σταματίνα: «Μάζεψε τη γλώσσα σου»! Εκείνη, φανερά εκνευρισμένη, ανταπάντησε λέγοντας: «Δεν κατάλαβα! Δεν μου αρέσει αυτό το ύφος! Αυτό το ύφος σε άλλους, όχι σε μένα! Εγώ δεν σου μιλάω έτσι».

Η νέα παρέμβαση Παπανώτα ανάγκασε την Τσιμτσιλή να γυρίσει πάλι προς το μέρος του, λέγοντας: «Δημήτρη δεν χρειαζόμαστε δικηγόρο, να ‘σαι καλά»!

Kαβγάς Τσιμτσιλή - Βερύκιου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης