Βικτόρια Μπέκαμ: Η αποκάλυψη για τον Έλτον Τζον και το άγριο βρισίδι από την Mel B

Βικτόρια Μπέκαμ: Η αποκάλυψη για τον Έλτον Τζον και το άγριο βρισίδι από την Mel B

Μιλώντας στην αυστραλιανή Vogue η πρώην «Posh Spice»  δήλωσε ότι ο σερ Έλτον ήταν η αιτία  που σταμάτησε  το τραγούδι, ενώ  αναφέρθηκε στις μάταιες προσπάθειες επανένωσης  των Spice Girls

17448079
Η Βικτόρια Μπέκαμ αποφάσισε να γυρίσει... πλάτη στην ποπ καριέρα της κατά τη διάρκεια της αρρωστημένης εκείνης περιοδείας επανένωσης των Spice Girls, το 2008.

Η «Posh Spice», όπως ήταν το προσωνύμιό της συγκρότημα, αποκάλυψε ότι έχασε το πάθος της για την ερμηνεία και το τραγούδι, όταν άκουσε τον στενό της φίλο, σερ Έλτον Τζον, να τραγουδά με το κόκκινο πιάνο του σε σόου στο Λας Βέγκας.

Η fashion designer -πλέον- Βικτόρια Μπέκαμ ανέφερε, μιλώντας στη Vogue της Αυστραλίας για τους λόγους που δεν συμφώνησε στην επανένωση των Spice Girls. Η Μέλανι Μπράουν - Mel B- μιλά συνεχώς για την επιθυμία της να επανενωθεί το συγκρότημα, παρά τις επανειλημμένες αντιστάσεις της Βικτόρια, η οποία θέλει να αφήσει πίσω της την μουσική καριέρα της και να επικεντρωθεί στην φίρμα ρούχων της.

Λέγεται μάλιστα ότι η Mel B «στόλισε» τη Βικτόρια, λέγοντάς της «Άντε γ..., που...α» κατά τη διάρκεια έντονης λογομαχίας για τις συναυλίες επανένωσης.

Η Βικτόρια θυμήθηκε την πρώτη επανένωσή τους για την παγκόσμια περιοδεία The Return Of The Spice Girls 2007 - 2008, η Μπέκαμε world tour in 2007-2008, η οποία ωστόσο ακύρωσε σειρά συναυλιών στην Κίνα, τη Νότια Αφρική, την Αυστραλία και την Αργεντινή.

Κλείσιμο
Κατά τη διάρκεια της περιοδείας τους στις ΗΠΑ, η Βικτόρια είχε πάει να δει τον Έλτον Τζον στο Λας Βέγκας και διαπίστωσε ότι δεν είχε το ίδιο πάθος που είχε εκείνος για αυτό που έκανε.

«Ήμουν με τον Έλτον Τζον εκείνο το Σαββατοκύριακο και του είπα: Εσύ είσαι ο λόγος που σταματάω με τις Spice Girls. Θυμάμαι να κάθομαι πολύ κοντά και να τον κοιτούσα να τραγουδά τα κομμάτια του εκείνης της εποχής και το πάθος του ήταν απίστευτο», ανέφερε.

Το συγκρότητμα «επανενώθηκε» για μία ακόμη φορά το 2012 γιαα την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης