Τα πρώτα τρισχαριτωμένα δώρα που έλαβαν ο Χάρι και η Μέγκαν μετά τα χαρμόσυνα νέα του μωρού

Τα πρώτα τρισχαριτωμένα δώρα που έλαβαν ο Χάρι και η Μέγκαν μετά τα χαρμόσυνα νέα του μωρού

Δείτε τα δύο αντικείμενα που χάρισε το πρωί της Τρίτης στο ζευγάρι ο Γενικός Κυβερνήτης της Αυστραλίας 

meghan-harry-baby
Η δεύτερη μέρα της επίσκεψης του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ στην Αυστραλία δεν θα μπορούσε παρά να επηρεαστεί από τη χαρμόσυνη είδηση της εγκυμοσύνης της Μέγκαν Μαρκλ, η οποία ανακοινώθηκε εχθές επίσημα από το Παλάτι του Κένσινγκτον.

Το ζευγάρι, που ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με μια μεγαλοπρεπή τελετή στο παλάτι του Γουίδσορ τον περασμένο Μάιο, πρόκειται να αποκτήσει το πρώτο του παιδί την άνοιξη. Η είδηση αυτή αιφνιδίασε τον Γενικό Κυβερνήτη της Αυστραλίας, Σερ Πίτερ Κόσγκροουβ, που επρόκειτο να δεχθεί το πρωί της Τρίτης (τοπική ώρα) τον Χάρι και την Μεγκαν στην επίσημη κατοικία του.

Ο αξιωματούχος πρόλαβε ωστόσο να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, και αντί να χαρίσει στο ζευγάρι τα τυπικά αναμνηστικά που συνηθίζονται σε αυτές τις περιπτώσεις, τους έδωσε δύο τρισχαριτωμένα δωράκια για το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

Κι επειδή και αυτά θα έπρεπε να έχουν «άρωμα» Αυστραλίας, τι καλύτερο θα μπορούσε να επιλέξει κανείς από ένα ζευγάρι μικροσκοπικές μπότες ugg και ένα όμορφο λούτρινο καγκουρό; 

«Ορίστε το πρώτο δώρο για το δωμάτιο του μωρού» είπε στην ενθουσιασμένη Μέγκαν ο Γενικός Κυβερνήτης, εκφράζοντας τις ευχές του εκ μέρους όλης της Αυστραλίας για την έλευση του πρώτου τους παιδιού.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης