«Αναίσθητοι Χάρι και Μέγκαν»: Γιατί εξόργισε το Twitter η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της δούκισσας του Σάσεξ

«Αναίσθητοι Χάρι και Μέγκαν»: Γιατί εξόργισε το Twitter η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της δούκισσας του Σάσεξ

Aρκετοί χρήστες επέκριναν το πριγκιπικό ζεύγος, όσο και το Παλάτι, καθώς τυγχάνει σήμερα να είναι μία ιδιαίτερη Παγκόσμια Ημέρα

20133077
Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ, Χάρι και Μέγκαν, περιμένουν το πρώτο τους μωρό και το παλάτι του Κέσινγκτον περιχαρές ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα.

«Η αυτού μεγαλειότητα ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι η δούκισσα του Σάσεξ περιμένει παιδί την άνοιξη του 2019. Το πριγκιπικό ζευγάρι εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για τη στήριξη που έχει λάβει από όλο τον κόσμο μετά το γάμο τους το Μάιο και είναι στην ευχάριστη θέση να να μοιραστούν τα ευχάριστα νέα με τους πολίτες», γνωστοποίησε μέσω Twitter το Παλάτι του Κένσινγκτον.
Ωστόσο, πολλοί ήταν εκείνοι που αντέδρασαν έντονα και επέκριναν το πριγκιπικό ζεύγος, καθώς τυγχάνει η σημερινή ημέρα να είναι η Παγκόσμια Ημέρα για την ευαισθητοποίηση σχετικά με τη νεογνική απώλεια και την απώλεια κύησης.

«Ω, Μέγκαν και Χάρι περιμένουν παιδί. Κανείς, όμως, δεν σκέφτηκε να ενημερώσει το Παλάτι ότι σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα για την νεογνική απώλεια και την απώλεια κύησης; Δεν θα πάθαινε κανείς τίποτα να το ανακοίνωναν αύριο», έγραψε μία χρήστης του Twitter.

«Όσο κι αν αγαπώ τον Χάρι και τη Μέγκαν και είμαι πολύ χαρούμενη για το βασιλικό μωρό, ήταν τόσο μεγάλος κόπος να κάνει μία μικρή έρευνα το παλάτι; Σήμερα είναι η ημέρα που πολλοί, όπως εγώ, θυμόμαστε την απώλεια μωρών. Δεν θα πήγαινε χαμένη λίγη ευαισθησία», ανέφερε μία άλλη χρήστης.

Κλείσιμο
Η Ρουθ Μπέντερ Άτικ, διευθύντρια τoυ Συλλόγου για την Απώλεια της Κύησης του Ηνωμένου Βασιλείου, έκανε λόγο για μία «ατυχή συγκυρία», αλλά διατύπωσε αμφιβολίες αν το Παλάτι του Κένσινγκτον έχει ιδέα περί της σημερινής ημέρας.

«Νομίζω ότι είναι μία ατυχής συγκυρία, αλλά δεν πιστεύω ότι είναι αναισθησία, καθώς φαντάζομαι ότι απλά δεν το γνώριζαν», δήλωσε η Άτικ, στον Independent.

Πάντως έως στιγμής τα Ανάκτορα δεν έχουν σχολιάσει για την κριτική που ασκήθηκε στο ζευγάρι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης