Γάμος πριγκίπισσας Ευγενίας: Το πάρτι, η τελετή, οι γκάφες, τα ατυχήματα και το νυφικό

Γάμος πριγκίπισσας Ευγενίας: Το πάρτι, η τελετή, οι γκάφες, τα ατυχήματα και το νυφικό

Οι διάσημοι καλεσμένοι της πριγκίπισσας Ευγενίας και του Τζακ  έκαναν το δικό τους πάρτι μέσα από τα social media με βίντεο και φωτογραφίες – Γιατί απουσίαζε η Καμίλα από το γάμο

000_19Z0DY
Η οικογένεια και οι φίλοι της πριγκίπισσας Ευγενίας και του Τζακ μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media (Instagram και Twitter) έδωσαν στον πλανήτη μια μικρή γεύση από όλα όσα συνέβησαν στο πάρτι που ακολούθησε τη γαμήλια τελετή.

Παρόλο που είχε ζητηθεί να μην διαρρεύσουν βίντεο και φωτογραφίες οι περισσότεροι από τους διάσημους καλεσμένους του ζευγαριού φωτογραφήθηκαν να απολαμβάνουν τη σαμπάνια τους, να ξεφαντώνουν, να εύχονται στο νιόπαντρο ζευγάρι και γενικά να αποκαλύπτουν όλα όσα θα θέλαμε να δούμε οι κοινοί θνητοί που δεν ήμασταν καλεσμένοι.

View this post on Instagram

Thank you Demi Demi ❤️ x Stella #RoyalWedding

A post shared by Stella McCartney (@stellamccartney) on


Κλείσιμο
Demi_Befor
Demi_Moore
Η διάσημη ηθοποιός Demi Moore είχε δύο φορέματα μαζί της. Για το γάμο επέλεξε ένα αυστηρό μπορντό και για το πάρτι ένα μαύρο που αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της

Robbie_Williams-Syzygos-Mother

Ο Robbie Williams με τη σύζυγό του Ayda. Δεξιά η μητέρα του τραγουδιστή σε σέλφι με τη γυναίκα του

View this post on Instagram

@robbiewilliams Celebrating The Bride & Groom on an evening of love and a lifetime of happiness....To Eugenie and Jack 💕

A post shared by Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) on




View this post on Instagram

Que hermosa celebración. Que vivan los novios. Gracias Eugenie y Jack por incluirnos en este su día.

A post shared by Ricky (@ricky_martin) on

View this post on Instagram

"Your wedding day will come and go, but may your love forever grow." Thank you for making us part of such a special day.

A post shared by Ricky (@ricky_martin) on


O Ricky Martin με τον σύντροφό του ανέβασε φωτογραφίες από το βασιλικό γάμο


Οι Ricky Martin, Liv Tyler και Kate Moss ανέβασαν φωτογραφίες μέσα από το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου εκεί όπου η πριγκίπισσα Ευγενία και ο Τζακ αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης.


Οι διάσημοι φίλοι του ζευγαριού ξαπλώνουν όπου βρουν μετά την κραιπάλη. Τη φωτογραφία ανέβασε στο Instagram της η Liv Tyler

H Liv Tyler με δημιουργία Stellamccartney

Το πάρτι που ακολούθησε λαμπερό και με τους VIP καλεσμένους Demi Moore και Robbie Williams να ξεφαντώνουν και να περνούν καλά πίνοντας σαμπάνια και απολαμβάνοντας εκλεκτά εδέσματα.

Το ατύχημα της Κέιτ
Με μίντι φόρεμα σε έντονο ροζ χρώμα του αγαπημένου της οίκου Alexander McQueen εμφανίστηκε στον γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας η Κέιτ Μίντλετον μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ ενώ τα δύο παιδιά της, ο πρίγκιπας Γεώργιος και η πριγκίπισσα Σάρλοτ ήταν παρανυφάκια. Η δούκισσα του Κέιμπριτζ έζησε μια στιγμή αλά Μέριλιν Μονρόε στην ταινία του 1955 «Επτά χρόνια φαγούρας», όπου σε μια σκηνή η Αμερικανίδα ηθοποιός εμφανίζεται πάνω σε μια σχάρα του μετρό να κρατά το λευκό φόρεμά της προσπαθώντας να μην το σηκώσει ο αέρας.
View this post on Instagram

🌺🌷🌺

A post shared by Kate Middleton (@katemiddletonphotos) on

View this post on Instagram

💓💓💓💓💓💓💓

A post shared by Kate Middleton (@katemiddletonphotos) on



kate


Στο Ουίνδσορ φυσούσε δυνατός αέρας και καθώς η δούκισσα του Κέιμπριτζ βγήκε από τη εκκλησία μετά την τέλεση του μυστηρίου σηκώθηκε λίγο το φόρεμά της ενώ εκείνη κατέβαλε κάθε προσπάθεια για το συγκρατήσει. Κατά την διάρκεια του μυστηρίου ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να κρατά το χέρι της συζύγου του σε μια σπάνια δημόσια σκηνή τρυφερότητας του ζευγαριού.


View this post on Instagram

A post shared by Kate Middleton (@katemiddletonphotos) on


Η Μέγκαν για άλλη μια φορά έκλεψε τις εντυπώσεις
Η Μέγκαν Μαρκλ έφθασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον πρίγκιπα Χάρι και η Αμερικανίδα, πρώην ηθοποιός, έκλεψε τις εντυπώσεις για μια ακόμα φορά με την κομψή της εμφάνιση. Η 37χρονη δούκισσα του Σάσεξ επέλεξε να φορέσει ένα μίντι φόρεμα σε σκούρα μπλε απόχρωση και ασορτί παλτό του αγαπημένου της γαλλικού οίκου μόδας Givenchy, που είχε σχεδιάσει και το παραμυθένιο νυφικό της. Η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μπλε καπέλο Noel Stewart και ψηλοτάκουνες σουέτ μπλε γόβες Manolo Blahnik.


Η γκάφα του BBC με τα... στήθη της Ευγενίας
Η βασιλική οικογένεια προκαλεί φρενίτιδα στους Βρετανούς, πόσο μάλλον οι βασιλικοί γάμοι, που γίνονται πρωτοσέλιδα και με ζωντανές μεταδόσεις, μαραθώνιες συνδέσεις, φωτογράφους, drone, όλοι στημένοι στα καλύτερα σημεία. 

breast

Η κάλυψη ενός τέτοιου γεγονότος, όπως ο γάμος της πριγκίπισσας αυτό όπως εν προκειμένω και του γάμου της πριγκίπισσας Ευγενίας- κόρης του δευτερότοκου γιου της βασίλισσας Ελισάβετ Πρίγκιπα Άντριου και της Σάρας Φέργκιουσον- είχε και τα ευτράπελά του. Και μάλιστα, η γκάφα έγινε από το ΒΒC. Ενώ η πριγκίπισσα Ευγενία ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου, στο Γουίνσδορ, στους δέκτες των τηλεθεατών εμφανίστηκε ένας επικά λάθος υπότιτλος που μπέρδεψε τη νύφη με τα στήθη...


View this post on Instagram

Congratulations to the newly married couple! #RoyalWedding

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on

Φωτογραφίες από την επίσημη σελίδα του Παλατιού στο Instagram

Άλλος ένας λαμπερός γάμος στη Μεγάλη Βρετανία
Μετά το γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ άλλος ένας γάμος πραγματοποιήθηκε χθες στη Μεγάλη Βρετανία. Με κάθε επισημότητα η 28χρονη πριγκίπισσα Ευγενία παντρεύτηκε τον 32χρονο επιχειρηματία, Τζακ Μπρούκσμπανκ.

Η πριγκίπισσα Ευγενία είναι η δευτερότοκη κόρη του τρίτου παιδιού της βασίλισσας Ελισάβετ, του πρίγκιπα Ανδρέα, δούκα του Γιορκ και της δούκισσας του Γιορκ Σάρα Φέργκιουσον. Είναι ένατη στη σειρά διαδοχής του θρόνου, πίσω από την 30χρονη αδερφή της Βεατρίκη.

Η τελετή διεξήχθη με όλες τις βασιλικές τιμές στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ, εκεί όπου πριν από πέντε μήνες τελέστηκε ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, πλέον δούκα και δούκισσας του Σάσεξ.

Πέρα από τη βασίλισσα Ελισάβετ και τον 97χρονο δούκα του Εδιμβούργου Φίλιππο, το πρόν έδωσαν τα περισσότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πώς από το γάμο έλειπε η δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα.
 
Επισήμως η δικαιολογία για αυτή την απουσία είναι πώς η σύζυγος του πρίγκιπα Καρόλου είχε άλλη υποχρέωση στη Σκοτία. Όμως οι καλές γλώσσες αναφέρουν ότι η απουσία της συνδέεται με την παρουσία της Σάρα Φέργκιουσον και της φημολογούμενης έντασης στη σχέση των δύο γυναικών λόγω της φιλίας της δεύτερης με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, πρώτη σύζυγο του Καρόλου.

Το νυφικό με την ανοιχτή πλάτη της έδειχνε το σημάδι
Η νύφη επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό νυφικό με βαθύ ντεκολτέ και ανοιχτή πλάτη των Peter Piloto και Christopher de Vos. Επέλεξε να μην φορέσει πέπλο, αλλά μόνο την τιάρα Grenville που ανήκε στην μητέρα της βασίλισσας Ελισάβετ.  Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα, η πριγκίπισσα Ευγενία επέλεξε αυτό το νυφικό με την ανοιχτή πλάτη γιατί ήθελε να δείξει στον κόσμο τα σημάδια από τις ουλές από την επέμβαση που είχε κάνει στην πλάτη της σε ηλικία 12 ετών.  Η νύφη είχε ήδη επιλέξει το νυφικό που θα φορούσε από την στιγμή που ανακοίνωσε τον γάμο της τον Ιανουάριο. «Ήξερε τον σχεδιαστή και την εμφάνιση που ήθελε να έχει» είχε δηλώσει η 28χρονη πριγκίπισσα σε συνέντευξή της.



Η ιστορία αγάπης του ζευγαριού

Ήταν Φεβρουάριος του 2010,όταν η Πριγκίπισσα Ευγενία της Υόρκης ταξίδεψε με την οικογένεια της σε ένα πριβέ ελβετικό θέρετρο για να γιορτάσει τα 50α γενέθλια του πατέρα της, του Δούκα της Υόρκης, Πρίγκιπα Ανδρέα. Εκεί σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα, ο Ευγενία ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά τον Τζακ, ο οποίος βρέθηκε εκεί για πολύ λίγες μέρες μαζί με φίλους του για να κάνουν σκι. Έτσι την εποχή που η Ευγενία σπούδαζε πολιτικές επιστήμες και ιστορία στο Πανεπιστήμιο του Νιούκαστλ, ο 20χρονος Τζακ, εργαζόταν μετά το σχολείο σε ένα στέκι στην κομητεία του Ντέβον, έχοντας χρέη μπάρμαν και σερβιτόρου, καθώς εκτός από τα φτιάχνει ποτά, έπρεπε να στρώνει και τα τραπέζια του μαγαζιού.

Βέβαια τίποτα από αυτά δεν στάθηκαν εμπόδιο για το ζευγάρι, καθώς η πρώτη τους κοινή εμφάνιση έγινε τον ίδιο χρόνο, βγαίνοντας από κλαμπ του Λονδίνου χεράκι- χεράκι. Από τότε, εδώ και 8 χρόνια η πριγκίπισσα Ευγενία της Υόρκης και ο Τζακ είναι αχώριστοι.

Σήμερα ο Τζακ είναι και πρεσβευτής της τεκίλας Casamigos, στην οποία ιδιοκτήτης είναι ο Τζορτζ Κλούνεϊ. Μάλιστα, οι πρόγονοι του Τζακ είχαν βασιλική καταγωγή καθώς ο προπάππους του ήταν γιος του κόμη του Λέστερ, ενώ ο ίδιος συνδέεται γενεαλογικά με τον βασιλιά Εδουάρδο Γ΄ της Αγγλίας του 14ου αιώνα, αλλά και με τον Ιάκωβος Β΄ της Αγγλίας του 15ου αιώνα.
Η πριγκίπισσα Ευγενία σε δηλώσεις της έχει πει η γνωριμία της με τον σύζυγό της ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά καθώς το ένιωσε αμέσως. «Τον ερωτεύτηκα μόλις τον είδα και πήρα τη μητέρα μου και της το είπα», έχει πει χαρακτηριστικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης