Μισέλ Ομπάμα: Λαμπερή, με total white λουκ βγάζει selfie και απαντά αν θα είναι υποψήφια για πρόεδρος των ΗΠΑ

Μισέλ Ομπάμα: Λαμπερή, με total white λουκ βγάζει selfie και απαντά αν θα είναι υποψήφια για πρόεδρος των ΗΠΑ

Με αφορμή την Διεθνή Ημέρα Κοριτσιού η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ανακοίνωσε τη νέα πρωτοβουλία του Ιδρύματος Ομπάμα για την εκπαίδευση των κοριτσιών

SPL5032457_002
Με αφορμή την Διεθνή Ημέρα Κοριτσιού, πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία να ανακοινώσει στην εκπομπή του NBC «Today» τη νέα πρωτοβουλία του Ιδρύματος Ομπάμα, την «Global Girls Alliance», μία οργάνωση που στοχεύει στο να ενδυναμώσει τα έφηβα κορίτσια σε όλον τον κόσμο μέσω της εκπαίδευσης.

Απαστράπτουσα για μία ακόμη φορά, η Μισέλ Ομπάμα, φορούσε ένα λευκό φόρεμα, με λευκή ζώνη που έφτανε λίγο κάτω από το γόνατο και το συνόδευσε με ένα ζευγάρι κομψές λευκές γόβες.

Όταν ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό της υποψήφια για πρόεδρο των ΗΠΑ, εκείνη απάντησε αφοπλιστικά «Φυσικά, όχι. Ποτέ δεν ήθελα να γίνω πολιτικός. Θέλω να υπηρετώ, θέλω να είμαι εκέι έξω. Υπάρχουν τόσα πολλοί τρόποι για να έχεις αντίκτυπο. Η πολιτική δεν είναι για μένα».

Μαζί με τις Κάρλι Κλος, Ζεντάγια, Κέλι Κλάρκσον, Μέγκαν Τρέινορ και Φρίντα Πίντο συνομίλησαν, ενώ ο φακός τις συνέλαβε να βγάζουν σέλφι κατά τη διάρκεια των εορτασμών για τη Διεθνή Ημέρα Κοριτσιού.


SPL5032454_044
SPL5032455_014
SPL5032455_020
SPL5032457_012

Φωτογραφίες: Splash News / Ideal Image
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης