Το μήνυμα της νεόνυμφης Νατάσσας Μποφίλιου: «Αγκαλιά στην ομορφιά και την αγάπη»

Το μήνυμα της νεόνυμφης Νατάσσας Μποφίλιου: «Αγκαλιά στην ομορφιά και την αγάπη»

Η ερμηνεύτρια παντρεύτηκε πριν δύο εβδομάδες 

mpofiliou-682x384
H Νατάσσα Μποφίλιου, δύο εβδομάδες μετά τον γάμο της έκανε μια τρυφερή ανάρτηση, ανάμνηση του μήνα του μέλιτος και της αγάπης που τρέφει για τον σύζυγό της Χρήστο Κορτσέλη.

«Σ’αυτό τον βράχο μάς βρήκε το τέλος του Σεπτέμβρη. Αγκαλιά στην ομορφιά και την αγάπη. Πόσο τυχεροί. Ξέρω… Και ξέρω ακόμη, πως μέσα στην τόση ασχήμια των γεγονότων που πέφτουν κάτα πάνω μας σαν καταρράκτης, η ομορφιά φαντάζει τουλάχιστον προβοκατόρικη και προκλητική… Αλλά ίσως, λέω ίσως, η όποια ομορφιά και αγάπη έχουμε ονειρευτεί, δει, ζήσει μας κάνουν καλύτερους και δυνατότερους να παλέψουμε τη ζωή. Καλό μήνα αγαπημένοι μου. Στις θέσεις μας», έγραψε η τραγουδίστρια αναρτώντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία από εξωτικό προορισμό.


Ελάχιστες είναι οι λεπτομέρειες που έγιναν γνωστές για τον γάμο, καθώς το ζευγάρι δεν ήθελε να πάρει δημοσιότητα μία από τις πιο όμορφες μέρες της ζωής τους.  Συγκεκριμένα, για την νύφη δεν έχει διαρρεύσει καμία πληροφορία ενώ το κοστούμι του γαμπρού έραψε ο σχεδιαστής Νίκος Αποστολόπουλος.


Δείτε την ανάρτησή της:

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Σ' αυτό τον βράχο μάς βρήκε το τέλος του Σεπτέμβρη. Αγκαλιά στην όμορφια και την άγαπη. Πόσο τυχεροί. Ξέρω... Και ξέρω ακόμη, πως μέσα στην τόση ασχήμια των γεγονότων που πέφτουν κάτα πάνω μας σαν καταρράκτης, η ομορφιά φαντάζει τουλάχιστον προβοκατόρικη και προκλητική... Αλλά ίσως, λέω ίσως, η όποια ομορφιά και αγάπη έχουμε ονειρευτεί, δει, ζήσει μας κάνουν καλύτερους και δυνατότερους να παλέψουμε τη ζωή. Καλό μήνα αγαπημένοι μου ♡ Στις θέσεις μας.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natassa Bofiliou (@natassabofiliouofficial) στις

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης