Monica Bellucci: Αυτά είναι τα μυστικά της για τέλειο κορμί στα 54

Monica Bellucci: Αυτά είναι τα μυστικά της για τέλειο κορμί στα 54

Το κολύμπι της αρέσει πολύ και ασχολείται με αυτό 4 φορές την εβδομάδα κολυμπώντας για 45 λεπτά κάθε φορά. Τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας κάνει γιόγκα για ευλυγισία και ευεξία

Monica_Belucci
Μπορεί να είναι 54 χρονών αλλά εξακολουθεί να μοιράζει εγκεφαλικά στο πέρασμά της με τις τέλειες αναλογίες της και το υπέροχο κορμί της. Δες παρακάτω ποια είναι τα μυστικά της και τι κάνει για να διατηρεί αυτό το όμορφο χυμώδες σώμα.

Άσκηση
Η Monica Bellucci γυμνάζεται κολυμπώντας. Το κολύμπι της αρέσει πολύ και ασχολείται με αυτό 4 φορές την εβδομάδα κολυμπώντας για 45 λεπτά κάθε φορά. Τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας κάνει γιόγκα για ευλυγισία και ευεξία.

Διατροφή
Σε ό,τι αφορά τη διατροφή της η ηθοποιός τρώει πολύ υγιεινά χωρίς να στερείται σχεδόν τίποτα. Σε γενικές γραμμές τρώει ψάρι, φρούτα και λαχανικά. Δύο φορές την εβδομάδα τρώει μια λαχταριστή μακαρονάδα με παρμεζάνα. Καθημερινά πίνει πολύ νερό και πράσινο τσάι το οποίο είναι και αντιοξειδωτικό. Η Monicca πιστεύει πολύ στις σωστές μερίδες και θεωρεί πως αν κάποιος τρώει με βάση αυτόν τον κανόνα δεν θα παχύνει ποτέ.

Διαβάστε περισσότερα στο  keepup
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης