Στέφανος Κορκολής και Σοφία Μανουσάκη στο Annual Dinner του MDA Ελλάς στη Λίμνη Βουλιαγμένης

Στέφανος Κορκολής και Σοφία Μανουσάκη στο Annual Dinner του MDA Ελλάς στη Λίμνη Βουλιαγμένης

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν αποκλειστικά για τη δημιουργία της 1ης Ειδικής Μονάδας νευρομυϊκών παθήσεων για ενήλικες στην Αθήνα

korkolis_limni
Στη μαγευτική Λίμνη Βουλιαγμένης πραγματοποιήθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου το Annual Dinner του MDA Ελλάς.

Άνθρωποι του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου αλλά και προσωπικότητες του ακαδημαϊκού και καλλιτεχνικού χώρου έκαναν αισθητή την παρουσία τους, στηρίζοντας έτσι για μια ακόμα φορά με τη συμμετοχή τους τις δράσεις του MDA (Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις), που αποσκοπούν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις.

Η βραδιά ξεκίνησε με μια μοναδική χορογραφία από την Εθνική Ομάδα Συγχρονισμένης Κολύμβησης και κορυφώθηκε με την παρουσία του διεθνούς φήμης πιανίστα και συνθέτη, Στέφανου Κορκολή και της ταλαντούχας ερμηνεύτριας Σοφίας Μανουσάκη, που μας ταξίδεψαν στο δικό τους μουσικό σύμπαν. Ο Στέφανος Κορκολής είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος, αφού η μητέρα του πάσχει από μυασθένεια Gravis. Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν αποκλειστικά για τη δημιουργία της 1ης Ειδικής Μονάδας νευρομυϊκών παθήσεων για ενήλικες στην Αθήνα.

Το MDA Ελλάς ξεκίνησε τη δράση του στη χώρα τον Ιανουάριο του 2000, έχοντας την πεποίθηση ότι μια συντονισμένη προσπάθεια από πολλές πλευρές, από την πολιτεία, τους ιδιωτικούς φορείς, αλλά και τους μεμονωμένους πολίτες, μπορεί να κάνει θαύματα. Σήμερα στο MDA Ελλάς είναι εγγεγραμμένες πανελλαδικά πάνω από 1200 οικογένειες εκ των οποίων κάποιες έχουν πλέον του ενός Μέλους που ασθενεί. Το MDA Ελλάς δεν έχει και δεν είχε καμία κρατική επιχορήγηση σε όλη την πορεία του έργου του. Ως εκ τούτου όλες οι δράσεις μας υλοποιούνται με την ευαισθητοποίηση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Η σημαντικότερη πηγή εσόδων για τους σκοπούς του MDA Ελλάς, αλλά και μέσο για τη γνωστοποίηση του έργου του στο ευρύτερο κοινό αποτελούν οι εκδηλώσεις που οργανώνονται κάθε χρόνο.

limni1
ΜΥΡΤΩ ΜΟΝΕΔΑ ( ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ MAT ) COSTIS ( ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ COSTIS) ΒΑΝΑ ΛΑΒΙΔΑ ( ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ MDA HELLAS ) DOCTOR ΕΚΤΟΡΑΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗΣ ( ΑΠΟ ΤΗΝ PERFECT - BLUE ) ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΜΟΝΕΔΑ ( ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ MAT )
Κλείσιμο
korkolis_limni
ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΠΑΡΛΟΥ ΒΑΝΑ ΛΑΒΙΔΑ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΡΚΟΛΗΣ ΣΟΦΙΑ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ ΜΑΙΡΗ ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

limni4
ΛΑΝΑ ΝΤΕΜΠΙΡ ΔΑΥΙΔ ΕΡΙΚΑ ΠΛΟΥΜΗ ΕΛΕΝΗ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ

KORKOLIS_LIMNI1
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΡΚΟΛΗΣ ΟΛΓΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ ΣΟΦΙΑ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ

davlas_limni
ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ ΜΠΙΛΛΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ


LIMNI6
GEOFFRREY PYATT ( ΤΖΕΦΡΙ ΠΙΑΤ ) MARY PYATT ( ΜΑΡΙΑ ΠΙΑΤ ) ΒΑΝΑ ΛΑΒΙΔΑ ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΑΒΙΔΑΣ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης