Τζούντι Ντεντς: Υπερασπίστηκε με πάθος τον Κέβιν Σπέισι μετά το σκάνδαλο των σεξουαλικών επιθέσεων

Τζούντι Ντεντς: Υπερασπίστηκε με πάθος τον Κέβιν Σπέισι μετά το σκάνδαλο των σεξουαλικών επιθέσεων

Η 83χρονη δημοφιλής ηθοποιός χαρακτήρισε τον Σπέισι «καλό φίλο», ενώ κατηγόρησε όσους τον απέλυσαν από επερχόμενη ταινία του

spacey
Λίγο καιρό μετά το τεράστιο σκάνδαλο, που ξέσπασε εναντίον του Κέβιν Σπέισι, ο 59χρονος ηθοποιός, τον οποίο κατηγόρησαν πολλοί άντρες για σεξουαλική επίθεση και παρενόχληση, φαίνεται πως βρήκε έναν σύμμαχο.



Ο λόγος για την διάσημη ηθοποιό Τζούντι Ντεντς, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξη της τάχτηκε υπέρ του Σπέισι, χαρακτηρίζοντας τον «καλό φίλο». Πιο συγκεκριμένα, η 83χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, μίλησε για την περίοδο μετά τον θάνατο του συζύγου της, Μάικλ Γουίλιαμς, το 2001, στην οποία ο Κέβιν Σπέισι την βοήθησε σημαντικά. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της ίδιας: «Πήγα να κάνω την ταινία «The Shipping News με τον Κέβιν Σπέισι και ο Κέβιν ήταν ανεκτίμητη παρηγοριά για μένα και ποτέ δεν ανέφερε ότι ήξερε πως δεν ήμουν καλά. Μου ανέβαζε την διάθεση και με βοηθούσε να προχωρήσω».



Η ίδια, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Variety», στη συνέχεια κατηγόρησε τους υπέυθυνους που τον απέλυσαν από την ταινία «All The Money In The World» του Ρίντλεϊ Σκοτ και τον αντικατέστησαν με τον Κρίστοφερ Πλάμερ. Όπως είπε η Ντεντς: «Δεν μπορώ να εγκρίνω με κανέναν τρόπο το γεγονός ότι -ό,τι και αν έκανε- πας και τον κόβεις από ταινίες. Πηγαίνουμε πίσω στην ιστορία και όποιος δεν συμπεριφέρθηκε σωστά ή παραβίασε κάποιο νόμο ή διέπραξε κάποιου είδους έγκλημα και τον κόβουμε; Πηγαίνουμε και τους αφαιρούμε από την ιστορία μας;».



Κλείσιμο
Η 83χρονη ηθοποιός συμπλήρωσε: «Δεν ξέρω τις συνθήκες αλλά ανεξαρτήτως είναι και ήταν ένας καταπληκτικός ηθοποιός. Δεν μπορώ να φανταστώ τι κάνει τώρα. Και ένας καλός φίλος».



Θυμίζουμε πως έπειτα από σειρά καταγγελιών εις βάρος του, ο ηθοποιός, που έχει βραβευθεί δύο φορές με Οσκαρ, αποπέμφθηκε επισης από την σειρά House of Cards του Netflix, όπου είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης