Ο Βαλάντης αποκαλύπτει: «Δεν πάω στο Nomads γιατί διαγνώστηκα με όγκο στο νεφρό»

Ο Βαλάντης αποκαλύπτει: «Δεν πάω στο Nomads γιατί διαγνώστηκα με όγκο στο νεφρό»

Το ανακάλυψε ενώ έκανε εξετάσεις προκειμένου να συμμετάσχει στο παιχνίδι επιβίωσης 

balantis
Καλεσμένος στο Πρω1νό του Ant1 βρέθηκε σήμερα ο Βαλάντης, ο οποίος προχώρησε σε μια πολύ προσωπική εξομολόγηση, κατά τη διάρκεια της κουβέντας του με τη Φαίη.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε για πρώτη φορά πως δεν θα τον δούμε στο Nomads, καθώς κατά τη διάρκεια της διαδικασίας που πέρασε για να μπορέσει μπει στο ριάλιτι περιπέτειας, ήρθε αντιμέτωπος με ένα πρόβλημα υγείας. Συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε πως όταν έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις για το Nomads, οι γιατροί του ανακοίνωσαν πως έχει όγκο στο νεφρό. Ο τραγουδιστής ανέφερε πως τις επόμενες ημέρες θα χειρουργηθεί και πως θέλησε να το μοιραστεί δημόσια για να στείλει το δικό του μήνυμα στον κόσμο που ενδχομένως να αντιμετωπιζει παρόμοιες καταστάσεις.


«Ξεκίνησα να κάνω τις εξετάσεις μου για να πάρω μέρος στο Nomads. Αφού πέρασα από όλους τους γιατρούς, την ώρα του υπέρηχου ο γιατρός μου είπε ότι κάτι βλέπει που δεν μπορεί να εξακριβώσει τι είναι. Φεύγοντας, λέω στη γιατρό του ΑΝΤ1 «ο γιατρός που μου έκανε τον υπέρηχο κάτι είδε, σε παρακαλώ αν θες κοίταξέ το». Σε μιάμιση ώρα με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι αν δεν μάθουμε τι είναι αυτό δεν θα μπορέσω να πάω στο παιχνίδι. Για κάποια στιγμή μόνο φοβήθηκα. Τελικά διαγνώστηκα με όγκο στον νεκρό και θα χειρουργηθώ την άλλη Πέμπτη και όλα καλά…», είπε. Φυσικά, ευχαρίστησε την παραγωγή του ΑΝΤ1, καθώς χωρίς τις εξετάσεις που έγιναν δεν θα γνώριζε για το πρόβλημα υγείας του.



Δείτε το σχετικό απόσπασμα:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης