Game of Thrones: Η Μητέρα των Δράκων Νταϊνέρις Ταργκάριαν έχει τατουάζ τα... παιδιά της!

Game of Thrones: Η Μητέρα των Δράκων Νταϊνέρις Ταργκάριαν έχει τατουάζ τα... παιδιά της!

Έτσι η μαμά θα είναι σίγουρο ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ τα μωρά της, έγραψε η Εμιλία Κλαρκ

targaryan
Είθισται τα τατουάζ να συμβολίζουν σημαντικές καταστάσεις της ζωής μας, ή να παραπέμπουν σε σημαντικούς ανθρώπους. Η κατά κόσμο Εμίλια Κλαρκ, ή πιο γνωστή ως Νταϊνέρις Ταργκάριαν, Μητέρα των Δράκων στην επική σειρά Game of Thrones, απέδειξε ότι ο ρόλος που ανέλαβε, στιγμάτισε τόσο την ίδια όσο και την επαγγελματική της σταδιοδρομία.

Η εξ αίματος δικαιούχος του Θρόνου, έχει «χτυπήσει» τους Ντρόγκον, Ράεγκαλ και Βισέριον τατουάζ και τους κουβαλά μόνιμα πάνω της. Η Εμιλία Κλαρκ επέλεξε να αποτυπώσει τους δράκους με ένα διακριτικό σχέδιο, κάτω από τον καρπό του δεξιού χεριού της, ενώ ετοιμάζεται για την έναρξη της τελευταίας περιόδου της σειράς, κατά την οποία οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες σε όλα τα μέτωπα.

Στην ανάρτησή της στο Instagram, η Βρετανίδα ηθοποιός έγραψε ότι με αυτόν το τατουάζ, η «μαμά» δεν θα ξεχάσει ποτέ τα... μωρά της!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

MOD 4 LYFE!!!!🔥@_dr_woo_ made sure this mamma ain’t NEVER forgetting her babies.... 😍 #dontworryionlybrieflypassedout #withfyreandinkbaby #modgothookedupp #couldntbehappierifitried #🙌 #🔥 #❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ emilia_clarke στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης