Δείτε τα καλύτερα βίντεο από τον γάμο του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ

Δείτε τα καλύτερα βίντεο από τον γάμο του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ

Το χιουμοριστικό βίντεο του Γιάννη Ζουγανέλη -  Ο ρομαντικός χορός του ζευγαριού με την επιτυχία του Χρήστου Δάντη   «Ένα τραγούδι ακόμα» - Ο λόγος του Αντώνη Ρέμου

remos-yvonni_main01
Σ΄εναν γάμο όπου όλα έμοιαζαν παραμυθένια, τα δεκάδες λευκά μπαλόνια, η λίμνη με τα φαναράκια να φωτίζουν τον χώρο και μία μπάντα να τραγουδά στο νιόπαντρο ζεύγος έκαναν την ατμόσφαιρα ακόμα πιο ειδυλλιακή.

Η νύφη έφθασε στο γάμο μέσα σε βάρκα, με την οποία μετά το τέλος του μυστηρίου αποχώρησε μαζί το ζευγάρι.

Μετά την τελετή του γάμου, το ζεύγος επιβιβάστηκε σε βάρκα με την κόρη τους και κατευθύνθηκε προς το χώρο που πραγματοποιήθηκε η λαμπερή δεξίωση.

Η βραδιά ξεκίνησε και το λαμπερό ζεύγος έκανε την είσοδό του στο χώρο της δεξίωσης με την επιτυχία του Αντώνη Ρέμου «Μέχρι το τέλος του κόσμου», ενώ ο Χρήστος Δάντης τραγούδήσε την επιτυχία του «Ένα τραγούδι ακόμα» και το ζευγάρι χάρισε στους 350 καλεσμένους, έναν ρομαντικό χορό.

Το αστείο στιγμιότυπο της βραδιάς ήρθε με ένα χιουμοριστικό βίντεο που επιμελήθηκε ο Γιάννης Ζουγανέλης και που με το δικό του μοναδικό τρόπο σχολιάσε τον «γάμο της χρονιάς».

Σ' ένα μοναδικό πάρτυ όπου τραγούδησαν πολλοί μουσικοί αστέρες, δεν θα μπορούσε να λείπει η φωνή του ίδιου του Αντώνη Ρέμου, ο οποίος ανέβηκε στην, ειδικά διαμορφωμένη για το γάμο, πίστα και ξεσήκωσε τον κόσμο, ενώ λίγο πριν έδωσε ένα πολύ συγκινητικό λόγο.

Οι λαμπεροί καλεσμένοι

Κλείσιμο
Η λίστα των καλεσμένων περιελάμβανε πολλά λαμπερά ονόματα του θεάματος αλλά και ηχηρά ονόματα του επιχειρείν-μεταξύ άλλων- τη Μαριάννα Λάτση και τον γιο της Πάρι Κασιδόκωστα, τον Θόδωρο και τη Γιάννα Αγγελοπούλου, τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Βαρδή και τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη, τα ζεύγη Ζέιν και Χούρι και τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Καλεσμένοι ήταν επίσης γνωστοί Τούρκοι επιχειρηματίες, όπως ο ισχυρός άνδρας του ομίλου Dogus Φερίτ Σαχένκ, o πρώην πρόεδρος της Γαλατασαράι, Ουνάλ Αϊσάλ με την Ελληνίδα σύζυγό του Φανή Γραμματικόγιαννη.

Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους ξεχώρησε και ο διάσημος Τούρκος σεφ, Νουσρέτ Γκιοκτσέ, γνωστός ως «Salt Bae» από τον ιδιόρρυθμο τρόπο που αλατίζει το κρέας στα εστιατόριά του.

Το «παρών» έδωσαν επίσης ο Γιάννης Πάριος, η Αννα Βίσση, ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη, ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο Βασίλης Καρράς, η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Μελίνα Ασλανίδου ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Τάμτα, η Ελένη Φουρέιρα, η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς, η Ελενα Παπαρίζου, οι Μέλισσες, ο Στέλιος και ο Αγγελος Διονυσίου και ο Λάμπης Λιβιεράτος.

Στιγμιότυπα από το γάμο του Αντώνη Ρέμου με την Υβόννη Μπόσνιακ (1)

Στιγμιότυπα από το γάμο του Αντώνη Ρέμου με την Υβόννη Μπόσνιακ (2)

Στιγμιότυπα από το γάμο του Αντώνη Ρέμου με την Υβόννη Μπόσνιακ (3)

Στιγμιότυπα από το γάμο του Αντώνη Ρέμου με την Υβόννη Μπόσνιακ (4)

Στιγμιότυπα από το γάμο του Αντώνη Ρέμου με την Υβόννη Μπόσνιακ (5)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης