Μπριζίτ Μακρόν: Έπαιξε ποδόσφαιρο με αθλητικά παπούτσια... Louis Vuitton

Μπριζίτ Μακρόν: Έπαιξε ποδόσφαιρο με αθλητικά παπούτσια... Louis Vuitton

Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας προτιμά για τις εμφανίσεις της, εντός και εκτός συνόρων, τον οίκο Louis Vuitton - Πρόσφατα, βρέθηκε στο εθνικό στάδιο της χώρας και κήρυξε την έναρξη ποδοσφαιρικού αγώνα για καλό σκοπό, το έκανε όμως με το δικό της στιλ

brizi_09
Είναι κομψή και πολυσχιδής. Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας ξάφνιασε ευχάριστα τους θαυμαστές της όταν έγινε γνωστό πως το Σάββατο θα εμφανιστεί σ' ένα επεισόδιο της μίνι σειράς «Vestiaires», που θα μεταδοθεί από το γαλλικό δίκτυο «France 2», υποδυόμενη τον εαυτό της. Όμως, η αεικίνητη Μπριζίτ Μακρόν πέρα από τον ρόλο της ηθοποιού έδειξε πως ξέρει να κλωτσά και τη μπάλα, όταν κήρυξε την Τετάρτη την έναρξη ποδοσφαιρικού αγώνα στο πλευρό του Μισέλ Πλατινί στο Σταντ ντε Φρανς.

Ο ποδοσφαιρικός αγώνας, που διεξήχθη ανάμεσα στην ποδοσφαιρική ομάδα Γάλλων βουλευτών και στην ομάδα των βετεράνων του γαλλικού ποδοσφαίρου, πραγματοποιήθηκε για καλό σκοπό αφού τα έσοδά του, που ανήλθαν στο ποσόν των 55.000 ευρώ, δόθηκαν στο ίδρυμα Pierre Deniker που ασχολείται με την έρευνα για τον παιδικό αυτισμό.

br_09



Η σύζυγος του Γάλλου προέδρου εμφανίστηκε στο γήπεδο με στενό τζιν παντελόνι και μπλε σακάκι αλλά ο φωτογραφικός φακός εστίασε στα αθλητικά της παπούτσια, που ήταν του αγαπημένου της οίκου μόδας Louis Vuitton. Τα ίδια παπούτσια η οικοδέσποινα του Ελιζέ είχε φορέσει και τον περασμένο Ιούνιο στη σύνοδο των G7 στον Καναδά.

Στο τέλος του αγώνα η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας φωτογραφήθηκε με τον Μισέλ Πλατινί κρατώντας τις φανέλες που έλαβε δώρο από την ομάδα των βετεράνων Γάλλων ποδοσφαιριστών με το νούμερο 10 για την ίδια και το νούμερο 3 για τον Εμανουέλ Μακρόν.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης