H σέξι Melissa Riso θέλει να γίνει κορίτσι του James Bond

H σέξι Melissa Riso θέλει να γίνει κορίτσι του James Bond

H μελαχρινή καλλονή ποζάρει με μπικίνι και δηλώνει ότι... θα τα καταφέρει

melissa_riso_arthro
Το μεγάλο όνειρο της Melissa Riso είναι να γίνει διάσημη πρωταγωνίστρια του Χόλιγουντ και συχνά αναφέρει σε συνεντεύξεις της ότι δεν θα το βάλει κάτω μέχρι να τα καταφέρει. 

Η Riso ξεκίνησε να εργάζεται ως hair stylist αλλά τα παράτησε για να ασχοληθεί με το μόντελινγκ μετά από προτροπή ενός δημοσιογράφου. Εχει εμφανιστεί στα αμερικανικά τηλεοπτικά σόου «Las Vegas» και «Greek» και έχει πρωταγωνιστήσει σε βιντεοκλίπ των Daft Punk, Pharrell και Tyga.


Σε συνέντευξή της η Riso έχει πει ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς την πιστωτική της κάρτα και το κινητό, ενώ έχει δηλώσει πως η μεγαλύτερη συμβουλή που θα έδινε σε κάποια νεότερη είναι να μην ποζάρει ποτέ γυμνή γιατί δεν θα την πάρουν στα σοβαρά οι παραγωγοί των μεγάλων κινηματογραφικών studio. Επίσης, έχει αποκαλύψει πως το μεγάλο της όνειρο είναι κάποια στιγμή να γίνει το κορίτσι του James Bond!
Έχοντας, λοιπόν, στο βιογραφικό της μερικά εξώφυλλα περιοδικών, διαφημιστικά και συμμετοχές σε βίντεο κλιπ, η μελαχρινή σεξοβόμβα επιστρέφει δυναμικά με μία νέα φωτογράφιση. Με τον ήλιο να καίει στο Μαλιμπού και την καλλίγραμμη σιλουέτα της να… ξεσηκώνει, η 32χρονη Melissa αποτυπώνεται όσο πιο σέξι γίνεται στο φακό, προωθώντας γνωστή εταιρία εμφιαλωμένου νερού.


SPL5022993_014
SPL5022993_006
SPL5022993_004
SPL5022993_003
SPL5022993_002
SPL5022993_001



Φωτογραφίες: SPLASHNEWS / IDEAL IMAGE




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης