Άκης Σακελλαρίου: Αν είχα αργήσει μισή μέρα ακόμα, δεν θα ήμουν τώρα εδώ

sakelariou-akis-new

«Είναι ένα πολύ ύπουλο βακτήριο, καλό είναι να πηγαίνετε όταν βλέπετε ότι δεν περνάει ένας πυρετός στο γιατρό να βάζει ένα στηθοσκόπιο» είπε για τη νόσο των λεγεωναρίων

Έκκληση στους πολίτες να αντιδρούν έγκαιρα όταν βλέπουν ένα πυρετό να επιμένει, απηύθυνε ο Άκης Σακελλαρίου σε δηλώσεις του μετά την πρώτη εμφάνισή του στη θεατρική σκηνή μετά την περιπέτεια που είχε όταν προσβλήθηκε από τη «νόσο των λεγεωναρίων».

«Είναι ένα πολύ ύπουλο βακτήριο, καλό είναι να πηγαίνετε όταν βλέπετε ότι δεν περνάει ένας πυρετός στο γιατρό να βάζει ένα στηθοσκόπιο» είπε ο δημοφιλής ηθοποιός μετά την πρώτη εμφάνισή του ως Sam Carmichael στο Mamma Mia.

«Αν το άφηνα μισή ημέρα ακόμα θα είχε χτυπήσει πολύ ζωτικό όργανο και δεν θα ήμουν εδώ» συμπλήρωσε θέλοντας να δείξει τη σοβαρότητα της περιπέτειας που πέρασε.

Όσον αφορά, τέλος, την παρουσία του ξανά στη σκηνή είπε ότι ήταν «μια ψυχολογική επιθυμία. Το θεώρησα ως ένα μικρό βηματάκι. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω, είδατε ότι λαχάνιασα και με μια σκάλα».


ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

adelina2

Σπουδάζει  Καλές Τέχνες και στα μελλοντικά της σχέδια ετοιμάζει βαλίτσες γεμάτες με χορό, ζωγραφική και ένα book μοντέλου που ταιριάζει πολύ με τις αναζητήσεις διεθνών πρακτορείων στις μεγαλουπόλεις της Ευρώπης

2