Η 22χρονη που κατηγορεί τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ για βιασμό είναι κόρη φίλου του!

Η 22χρονη που κατηγορεί τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ για βιασμό είναι κόρη φίλου του!

Σκάνδαλο μεγατόνων στο γαλλικό κινηματογράφο - Η εισαγγελία του Παρισιού έχει ξεκινήσει προκαταρκτική έρευνα για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση, με αφορμή την καταγγελία της νεαρής κοπέλας

Depardieu_arthro
Το «βαρύ πυροβολικό» του γαλλικού κινηματογράφου βρίσκεται στη δίνη ενός ροζ σκανδάλου.

Ο 69χρονος Ζεράρ Ντεπαρντιέ, που βγάζει «γλώσσα» στο κατεστημένο, κατηγορείται για το βιασμό μιας 22χρονης ηθοποιού και χορεύτριας που είναι μάλιστα κόρη ενός φίλου του.

Η είδηση κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο των γαλλικών ΜΜΕ που σχολιάζουν ότι η Γαλλίδα ηθοποιός είναι γνωστή του.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Le Parisien», η κοπέλα που τον κατηγορεί για βιασμό είναι κόρη ενός φίλου του. Ο δικηγόρος του ηθοποιού, μιλώντας στο γαλλικό δίκτυο «BFMTV» δήλωσε ότι ο πελάτης του γνωρίζει τη νεαρή κοπέλα αλλά «αρνείται οποιαδήποτε επίθεση, βιασμό ή εγκληματική ενέργεια σε βάρος της».

Ο δικηγόρος του Ντεπαρντιέ, Eρβέ Τεμίν, έσπευσε να δηλώσει επίσης πως ο πελάτης του αρνείται τις κατηγορίες.

Το όνομά της κοπέλας δεν έχει γίνει μέχρι γνωστό, ωστόσο, τα γαλλικά ΜΜΕ αποκαλύπτουν ότι η Γαλλίδα ηθοποιός έσπευσε να καταθέσει μήνυση σε βάρος του την 27η Αυγούστου. Η κοπέλα ισχυρίζεται, όπως αποκάλυψε η γαλλική εφημερίδα «Le Parisien», ότι ο Ντεπαρντιέ της επιτέθηκε σεξουαλικά στην οικία του, ένα αρχοντικό στο 6ο διαμέρισμα των Παρισίων στις 7 και 13 Αυγούστου.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με πηγή που δεν κατονομάζεται,«η νεαρή γυναίκα βρισκόταν στο σπίτι της μητέρας της όταν αισθάνθηκε άσχημα για τα όσα έγιναν και τότε η μητέρα της την έπεισε να κάνει καταγγελία σε βάρος του».

Στη «μαύρη λίστα» των celebrities

O Ντεπαρτιέ μπαίνει κι αυτός στη «μαύρη λίστα» των celebrities που έχουν δεχθεί κατηγορίες για βιασμό και σεξουαλική παρενόχληση μετά την πολύκροτη υπόθεση Γουάινσταιν που συγκλόνισε το Χόλιγουντ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Le Parisien», ο εισαγγελέας του Παρισιού έχει ξεκινήσει προκαταρκτική έρευνα για «βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση» σε βάρος του Ντεπαρντιέ.

Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν βλέπουν το φως της δημοσιότητας λίγες ημέρες αφότου η νέα του ταινία «Fahim» προβάλλεται στους κινηματογράφους.

Ο Ντεπαρντιέ είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών. Έχασε το γιο του Γκιγιόμ το 2008. Τα τελευταία χρόνια έγινε οινοποιός, επιχειρηματίας στον τομέα της γαστρονομίας, αλλά και τραγουδιστής, ενώ έλαβε τη ρωσική υπηκοότητα το 2013 από τον πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Έχει βρεθεί στο επίκεντρο σφοδρής κριτικής ουκ ολίγες φορές. Επί προεδρίας Ολάντ έγινε φοροφυγάς, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων στην πατρίδα του.

Μετανάστευσε στη χώρα του Πούτιν, τραγούδησε ένα ερωτικό ντουέτο στο πλευρό της κουκλάρας Γκουλνάρα, κόρης της του πιο μισητού ανθρώπου του Ουζμπεκιστάν και πρώην προέδρου, Καρίμοφ.

Βρέθηκε στην Τσετσενία να χορεύει και τρώει με τον Καντίροφ ενώ έχει παραδεχθεί ότι στο αίμα του ρέει άφθονο αλκοόλ.

Δείτε βίντεο: Η 22χρονη που κατηγορεί τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ για βιασμό είναι κόρη φίλου του!
Η 22χρονη που κατηγορεί τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ για βιασμό είναι κόρη φίλου του!


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης