Οι Έλληνες celebrities που πήγαν στην πρεμιέρα του Τομ Κρουζ

Οι Έλληνες celebrities που πήγαν στην πρεμιέρα του Τομ Κρουζ

Χθες, πραγματοποιήθηκε η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της ταινίας «Επικίνδυνη Αποστολή: Η Πτώση»

c02
Η Odeon και η Paramount Pictures πραγματοποίησαν χθες την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της ταινίας «Επικίνδυνη Αποστολή: Η Πτώση». O θερινός κινηματογράφος Ελληνίς Cinemax κατακλύστηκε από πλήθος κόσμου που περίμενε με ανυπομονησία να απολαύσει τον Τομ Κρουζ στην πιο επικίνδυνη αποστολή του έως τώρα και στο τέλος καταχειροκροτήθηκε.  Στην πρεμιέρα παρευρέθηκαν πρόσωπα από τον χώρο των επιχειρήσεων, του κινηματογράφου αλλά και της τηλεόρασης μεταξύ των οποίων, ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Σάββας Πούμπουρας.


Δείτε φωτογραφίες: 

c01
c03
Γιώργος Καπουτζίδης
c022
Ο Σάββας Πούμπουρας με τη σύζυγό του Αρετή Θεοχαρίδου
c04
Η Κατερίνα Τσάγκα- Κεφαλογιάννη, Managing Director for 20th Century Fox Titles, με την Μαρίσα Κεφαλογιάννη και τον Βασίλη Κεφαλογιάννη
c05
Ο Δημήτρης Κουλούρης με την αδερφή του και την Στέλλα Αλεξανδρίδου



Λίγα Λόγια για την ταινία

Ακόμη και τα πράγματα που κάνεις με τις καλύτερες προθέσεις είναι ικανά να γυρίσουν πίσω και να σε στοιχειώσουν. Όταν μια αποστολή της υπηρεσίας IMF τελειώνει άσχημα, ο κόσμος θα έρθει αντιμέτωπος με ζοφερές συνέπειες. Καθώς ο Ίθαν Χαντ αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας την αρχική του αποστολή πάση θυσία, η CIA αρχίζει να αμφισβητεί την πίστη και τα κίνητρά του. Ο Χαντ βρίσκει τον εαυτό του να αγωνίζεται εναντίον επικίνδυνων εκτελεστών αλλά και πρώην συμμάχων, με τον χρόνο να μετράει αντίστροφα καθώς προσπαθεί να αποτρέψει μια παγκόσμια καταστροφή.


Δείτε το τρέιλερ της ταινίας: 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης