Τα teaser του Alpha για τη νέα σεζόν- O Σρόιτερ με τον καφέ του και η Μενεγάκη με το γλυκό της

Τα teaser του Alpha για τη νέα σεζόν- O Σρόιτερ με τον καφέ του και η Μενεγάκη με το γλυκό της

Παρθενική εμφάνιση στο κανάλι για την Ελεονώρα Μελέτη 

sroiter
Ο Alpha προσκαλεί τους τηλεθεατές πίσω στους δέκτες τους παρουσιάζοντας τους πρωταγωνιστές του νέου προγράμματός του. Με γενικό σύνθημα «Alpha, ζεις μαζί του», οι παρουσιαστές του καναλιού «μπλέκονται» σε καθημερινές στιγμές των τηλεθεατών πρωταγωνιστώντας σε κάθε στιγμή της ζωής τους.


Ανάμεσα στα πρώτα videos που κυκλοφόρησαν βλέπουμε τον Αντώνη Σρόιτερ, την Ελένη Μενεγάκη, αλλά και τη νέα... είσοδο στο κανάλι, την παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη. Στα teaser που θα δείτε παρακάτω οι παρουσιαστές αλληλεπιδρούν με κάποιο μέλος της... ελληνικής οικογένειας. 


Δείτε στο παρακάτω βίντεο τον Αντώνη Σρόιτερ:





Ένα μήνα πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη φορά ποδιά, μπαίνει στην κουζίνα και ετοιμάζει ένα λαχταριστό γλυκό.






Η Ελεονώρα Μελέτη εγκαινιάζει τη συνεργασία της με τον Alpha πρωταγωνιστώντας σε ένα από τα teaser videos της καμπάνιας του νέου προγράμματος του σταθμού.

Κλείσιμο
Η παρουσιάστρια επιστρέφει στην τηλεόραση για πρώτη φορά μετά τη γέννηση της κόρης της, ενώ όλα δείχνουν πως θα παρουσιάζει ένα νέο talk show στη late night ζώνη του Alpha.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης