Η πριγκίπισα Νταϊάνα είχε ράψει και δεύτερο νυφικό για τον γάμο της και δεν το γνώριζε!

Η πριγκίπισα Νταϊάνα είχε ράψει και δεύτερο νυφικό για τον γάμο της και δεν το γνώριζε!

Οι σχεδιαστές του νυφικού που τελικά φόρεσε αποκάλυψαν ότι το δεύτερο νυφικό θα το φορούσε εάν το σχέδιο του πρώτου έβγαινε στη δημοσιότητα πριν το βασιλικό γάμο

diana_wedding
Ένα δεύτερο νυφικό για το γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο είχε η πριγκίπισσα Νταϊάνα και μάλιστα δεν το γνώριζε.

Ο πριγκιπικός γάμος έγινε στις 29 Ιουλίου 1981 στον Καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου. Ωστόσο, η πριγκίπισσα Νταϊάνα θα μπορούσε την τελευταία στιγμή να κάνει μια τελείως διαφορετική εμφάνιση από αυτή που γνωρίζουμε και που έκανε πολλές γυναίκες να τη μιμηθούν.

Όμως, όπως αποκαλύπτεται, οι σχεδιαστές του πριγκιπικού νυφικού Ντέιβιντ και Ελίζαμπεθ Μάνουελ είχαν φτιάξει και ένα δεύτερο νυφικό φόρεμα. Το μυστικό τους ήταν τόσο καλά κρυμμένο που ούτε η ίδια η Νταϊάνα δεν το γνώριζε.

Η δημιουργία του δεύτερου νυφικού έγινε επειδή υπήρχαν φόβοι ότι το σχέδιο του πρώτου -που τελικά φόρεσε η Νταϊάνα- θα διέρρεε πριν το γάμο, οπότε οι σχεδιαστές θέλησαν να δημιουργήσουν μια εναλλακτική σε μια τέτοια περίπτωση. Σύμφωνα με τους σχεδιαστές, δεν το συζήτησαν καν μαζί της, ενώ το δεύτερο νυφικό ήταν μεν παρόμοιο αλλά με ορισμένες σημαντικές διαφορές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης