Η Μέγκαν Μαρκλ έχει να μιλήσει με τον πατέρα της πριν το γάμο της

Η Μέγκαν Μαρκλ έχει να μιλήσει με τον πατέρα της πριν το γάμο της

«Δεν περιμένω να την ξαναδώ ή να την ξανακούσω», λέει ο Τόμας Μαρκλ σε πρόσφατες δηλώσεις του

Thomas__Meghan_Markle
Το σίριαλ ανάμεσα στη Μέγκαν Μαρκλ και τον πατέρα της συνεχίζεται. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sun o Τόμας Μαρκλ δεν έχει μιλήσει με την κόρη του από τότε που παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον πρίγκιπα Χάρι. Μάλιστα ο Τόμας Μαρκλ εκφράζει τους φόβους τους ότι η Μέγκαν δεν θα επικοινωνήσει ξανά μαζί του. «Δεν περιμένω να την ξαναδώ ή να την ξανακούσω», λέει ο κ. Μαρκλ.

Η 37χρονη Δούκισσα του Σάσεξ, παντρεύτηκε με τον Χάρι, τον εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ και έκτο στη σειρά διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο, τον περασμένο Μάιο στο Κάστρο του Ουίνδσορ. Ωστόσο τις προετοιμασίες του γάμου επισκίασε η είδηση ότι ο πατέρας της δεν έδωσε το παρόν στο γάμο της κόρης του επειδή είχε υποβληθεί σε επέμβαση στην καρδιά.

Ο ίδιος ο Τόμας Μαρκλ σε παλαιότερες δηλώσεις του είχε πει: «Θα ήθελα η σχέση μου με τη Μέγκαν να είναι όπως αυτή ‘πατέρα και κόρης που είχαμε πάντα. Θα ήθελα να αφήσουμε πίσω τις διαφορές μας και να βρεθούμε. Μου λείπεις πάρα πολύ. Το μήνυμα που έχω για τον Χάρι είναι: ξεπέρασέ το, εγώ είμαι ο πεθερός σου». Το γραφείο του πρίγκιπα Χάρι δεν έχει απαντήσει ποτέ μέχρι τώρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης