Μπριγκίτε Νίλσεν: Στα 55 μας δείχνει το εκπληκτικό κορμί της

Μπριγκίτε Νίλσεν: Στα 55 μας δείχνει το εκπληκτικό κορμί της

Λίγες εβδομάδες μετά την γέννηση του πέμπτου παιδιού της, το μοντέλο και ηθοποιός που έγινε διάσημη από τους ρόλους της στις ταινίες «Κόμπρα» και «Ρόκι 4» ποζάρει στον φακό και το αθλητικό της σώμα εντυπωσιάζει

brigitte_n
Στα 55 της χρόνια, η ξανθιά πληθωρική και θεωρητική Μπριγκίτε Νίλσεν κρατά στην αγκαλιά της τη νεογέννητη κόρη της, που έφερε στον κόσμο τον Ιούνιο.

Λίγες εβδομάδες μετά την γέννηση του πέμπτου παιδιού της, το μοντέλο και ηθοποιός που έγινε διάσημη από τους ρόλους της στις ταινίες «Κόμπρα» και «Ρόκι 4» ποζάρει στον φακό και το αθλητικό της σώμα εντυπωσιάζει.

Ντυμένη στα ολόλευκα -ένα χρώμα που «διαγράφει» το σώμα- με πολύ στενό λευκό παντελόνι, ένα αθλητικό τζάκετ και τοπ ποζάρει στον φακό με άνεση και γοητεύει.

brigitte_n


Σε συνέντευξή της, δεν είχε διστάσει να μιλήσει ανοιχτά για την απόφασή της να φέρει στον κόσμο ένα παιδί μετά τα 50 της χρόνια.

Μετά από προσπάθειες αρκετών ετών τα κατάφερε. «Κάποιες γυναίκες σκέφτονται «Θεέ μου, είμαι πολύ μεγάλη». Μπορώ να καταλάβω γιατί οι άνθρωποι λένε «Πώς το τόλμησε;». Αλλά πόσοι άνδρες απέκτησαν το πρώτο τους παιδί στα 60 και 70 τους χρόνια; (...) Ολα είναι δυνατά, αλλά πρέπει να είσαι ρεαλίστρια όταν θέλει να μείνεις έγκυος σε μεγαλύτερη ηλικία».

H φωτογραφία στο Instagram που δείχνει την σιλουέτα της μετά την εγκυμοσύνη της, δεν μπορεί παρά να εντυπωσιάζει.

O 39χρονος σύζυγός της, Mattia Dessi την θαυμάζει όχι μόνο για την γοητεία της αλλά και για τον δυναμισμό της που διεκδικεί κάθε της όνειρο. 

Κλείσιμο
brigit1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης