Κιμ και Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Στα μαχαίρια οι δύο αδερφές

Κιμ και Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Στα μαχαίρια οι δύο αδερφές

Βαριές κουβέντες μέσω twitter αντάλλαξαν οι «φαινομενικά» αγαπημένες αδερφές

Kim-Kourtney-Kardashian
H κόντρα της Κόρτνεϊ και της Κιμ Καρντάσιαν καλά κρατεί. Οι δύο αδερφές που πριν από λίγες μέρες τσακωνόντουσαν μπροστά στην κάμερα του ριάλιτί τους φαίνεται πως χοντραίνουν την μεταξύ τους και το κάνουν μέσω twitter.

Την αρχή έκανε η Κόρτνεϊ, η οποία έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό: «Όλοι έχουμε τις προτεραιότητές μας. Η δική μου είναι να είμαι καλή  μητέρα». Όταν η Κιμ διάβασε το εν λόγω tweet, έσπευσε να της απαντήσει: «Και εμένα όχι; Η φωτογράφιση ήταν για τα παιδιά μας!!!  Η  νούμερο ένα προτεραιότητά μου είναι το να είμαι μητέρα και ταυτόχρονα μπορώ να εργάζομαι, μπορείς να το κάνεις κι εσύ!».

kourtney-kim-kardashian_twitter

Να σας θυμίσουμε πως οι δύο τους καβγάδισαν έντονα, όταν η Κόρτνεϊ ήθελε να τελειώσει νωρίτερα από προγραμματισμένη φωτογράφηση της οικογένειας για να βρεθεί κοντά στα παιδιά της. Μετά από αυτά η Κόρτνεϊ φαίνεται στα επόμενα trailers του Keeping Up With The Kardashians,  να μιλάει με πολύ απαξιωτικά λόγια για την οικογένεια της.

«Το μόνο που με ρωτάνε όλοι είναι τι δουλειά κάνω. Αν είχα αρκετά χρήματα, δε θα δούλευα. Δε θα συμμετείχα στο show. Θα ήμουν μόνο μαμά. Αυτό θέλω να κάνω. Καθημερινά νιώθω τύψεις που δεν είμαι σπίτι όταν γυρίζουν από το σχολείο  – τα παιδιά υποφέρουν», ανέφερε μιλώντας στην Κλόε Καρντάσιαν. 

Κλείσιμο
Τέλος, πρόσθεσε: «Ντρέπομαι για αυτήν. Είναι απλώς αηδία. Θα μετακομίσω σε άλλη πολιτεία κάποια στιγμή, ή σε άλλη χώρα. Ανυπομονώ να έρθει η μέρα που δε θα πρέπει να προσποιούμαστε».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης