Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ ξαναχτυπά: «Μάλλον θα ήταν καλύτερα να ήμουν νεκρός»

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ ξαναχτυπά: «Μάλλον θα ήταν καλύτερα να ήμουν νεκρός»

Ο Τόμας Μαρκλ λέει ότι η κόρη του σταμάτησε να του μιλά μετά το γάμο της και άλλαξε τον αριθμό τηλεφώνου της – Επιμένει ότι δεν θα αφήσει το Μπάκιγχαμ να τον κάνει να σωπάσει

thomas_markle
Συντετριμμένος δηλώνει ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ, Τόμας, για τη συμπεριφορά της κόρης του μετά το γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι.

Ο Τόμας Μαρκλ, 74 ετών, μιλώντας στην Mail της Κυριακής ισχυρίζεται ότι η κόρη του τον απομάκρυνε με σκληρό τρόπο από τη ζωή της και εκφράζει φόβους ότι δεν θα δει ποτέ τα παιδιά που πιθανόν να αποκτήσει με τον πρίγκιπα Χάρι.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι δεν έχει μιλήσει με την κόρη του για περισσότερο από 10 εβδομάδες, λέγοντας ότι αυτό είναι η τιμωρία του για την δήθεν τυχαία φωτογράφιση που έγινε με παπαράτσι.

«Είμαι πληγωμένος που με έκοψε τελείως. Είχα έναν αριθμό τηλεφώνου και έναν αριθμό από τους προσωπικούς της βοηθούς στο παλάτι, αλλά αφότου είπα ορισμένα λόγια κριτικά για την βασιλική οικογένεια, με απέκλεισαν, ανέφερε.

«Αυτοί οι τηλεφωνικοί αριθμοί αποσυνδέθηκαν και δεν δουλεύουν πια. Δεν έχω πλέον τρόπο να επικοινωνήσω με την κόρη μου», πρόσθεσε.

Ο Τόμας Μαρκλ αναφέρεται και στα γενέθλια της κόρης του και στην επιθυμία να της στείλει δώρο. «Τα γενέθλιά της είναι στις 4 Αυγούστου και θέλω να της στείλω κάρτα. Αλλά αν τη στείλω στο παλάτι του Κένσινγκτον ή όπου ζει τώρα, θα είναι μία κάρτα ανάμεσα σε χιλιάδες. Πιθανόν δεν θα τη δει ποτέ», υποστηρίζει.

«Δεν θα σταματήσω να μιλάω»

Κλείσιμο
Ο Τόμας Μαρκλ διαμηνύει ότι δεν θα σταματήσει να μιλάει, ενώ εξηγεί ότι έλαβε μικτά μηνύματα, καθώς ο Χάρι και η Μέγκαν του έλεγαν να μην απολογηθεί για το σκάνδαλο με τις φωτογραφίες, ενώ το Παλάτι του ζήτησε να απολογηθεί.

Πάντως, είναι ψευδείς οι αναφορές ότι προσποιήθηκε ότι έπαθε καρδιακό επεισόδιο και ότι είναι αλκοολικός.

«Ίσως ήταν καλύτερα εάν πέθαινα»

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ αντιμετωπίζει προβλήματα με την καρδιά του και λέει ότι ίσως θα ήταν καλύτερα για την κόρη του εάν είχε πεθάνει. «Είναι τυχερό που είμαι ακόμη ζωντανός», υπογραμμίζει, προσθέτοντας ότι οι άνδρες της οικογένειάς του ζουν λίγο πάνω από 80 χρόνια. «Θα με εξέπληττε εάν έχω ακόμη δέκα χρόνια ζωής. Θα μπορούσα να πεθάνω αύριο, αναφέρει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης