Υπό το φως του «ματωμένου φεγγαριού» η συναυλία του Αντώνη Ρέμου στην Ψαρρού

Υπό το φως του «ματωμένου φεγγαριού» η συναυλία του Αντώνη Ρέμου στην Ψαρρού

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο τραγουδιστής από την σκηνή, η προσφορά του κοινού για τους πυρόπληκτους έφτασε στο διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 200.000 ευρώ

muikonos-ekso
Το «ματωμένο φεγγάρι», η τεράστια σκηνή που στήθηκε σχεδόν εξ ολοκλήρου μέσα στην θάλασσα αλλά και τα εντυπωσιακά σκάφη, γιωτ και ιστιοπλοϊκά που είχαν αγκυροβολήσει στον κόλπο της Ψαρρούς συνέθεσαν το σκηνικό της φετινής εμφάνισης του Αντώνη Ρέμου στην Μύκονο.

Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη εμφάνιση, μετά τις φονικές πυρκαγιές της Δευτέρας που άφησαν πίσω τους δεκάδες νεκρούς, προσέλαβε χαρακτήρα συναυλίας αλληλεγγύης, καθώς όπως αποφασίστηκε μέρος των εσόδων θα πάει στις οικογένειες των θυμάτων και στους πληγέντες.

ΜΟΝΟ ΣΤΟ MYKONOS LIVE TV ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΡΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΨΑΡΡΟΥ


Για τον σκοπό αυτό είχαν τοποθετηθεί σε εμφανή σημεία πανό και φυλλάδια με τις απαραίτητες πληροφορίες για την κατάθεση χρηματικής αρωγής από τους επισκέπτες προς τους πυρόπληκτους αναγράφοντας τον ειδικό λογαριασμό του Δήμου Μαραθώνα.

Η ρεπόρτερ του Mykonos Live TV Ελίζαμπεθ Ελετσί ήταν εκεί για να καταγράψει και να μεταφέρει όλα όσα έγιναν. Πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα, ο Αντώνης Ρέμος ανέβηκε επί σκηνής και φανερά επηρεασμένος από τα τραγικά γεγονότα δήλωσε πως το μυαλό όλων είναι στους πληγέντες, ζήτησε την οικονομική ενίσχυσή τους και αποκάλυψε πως βρισκόταν σε δίλημμα για την ακύρωση ή όχι της συναυλίας, αλλά αποφάσισε να γίνει με σκοπό την παροχή οικονομικής βοήθειας στους πυρόπληκτους.

Κλείσιμο
Στο πλευρό του Θεσσαλονικιού καλλιτέχνη εμφανίστηκε φέτος ο Αιγύπτιος Amr Diab, o οποίος άνοιξε το καλλιτεχνικό μέρος της βραδιάς. Ερμηνεύοντας μεταξύ άλλων το hit «Tamally Maak», ο Ρέμος του Νείλου όπως τον αποκαλούν, ξεσήκωσε τους Άραβες και Τούρκους κροίσους και τις πανέμορφες συνοδούς τους που κατέκλυσαν για άλλη μια χρονιά το Nammos.

Μεγάλοι απόντες από την φετινή συναυλία ήταν οι Έλληνες επώνυμοι, κάτι άλλωστε που αναμενόταν, καθώς μετά την άδικη και αναπάντεχη τραγωδία στην Αττική που είναι ακόμα νωπή, η διάθεση για διασκέδαση βρίσκεται στο ναδίρ.

Η νέα εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου on stage έγινε στις 03.10, με τα «Σπασμένα Κομμάτια» και την συνοδεία λέηζερ και φωτορρυθμικών. Στην συνέχεια, ο αγαπημένος ερμηνευτής τραγούδησε όλες τις μεγάλες του επιτυχίες, ενώ ανακοίνωσε από μικροφώνου ότι η προσφορά του κοινού για τους πυρόπληκτους έφτασε στο διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 200.000 ευρώ!

Πηγή: Mykonoslive.tv
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης