Φωτιά στην Αττική: Ο Νίκος Μακρόπουλος κοντά στους πληγέντες

main_makro_2

Κίνηση ανθρωπιάς και συνεισφοράς

Ο τραγουδιστής, με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, δήλωσε πως όλα τα έσοδα της ερχόμενης εμφάνισής του στην Κάλυμνο -στο πλαίσιο της προ πολλού προγραμματισμένης καλοκαιρινής του περιοδείας- θα δοθούν στους πληγέντες συνανθρώπους μας.

Ο Νίκος Μακρόπουλος επίσης δεσμεύτηκε πως θα λάβει μέρος σε οποιαδήποτε εκδήλωση ή συναυλία πραγματοποιηθεί για την οικονομική ενίσχυση των πληγέντων.

Δείτε όλη του την δήλωση: «Η χώρα και οι συμπολίτες μας δοκιμάζονται για άλλη μια φορά από τα τραγικά συμβάντα των ημερών. Ο καθένας συνεισφέρει με τον τρόπο του αυτές τις δύσκολες ώρες. Δεν θα μπορούσα να μείνω αμέτοχος από την προσπάθεια παροχής βοήθειας σε όσους την χρειάζονται. Και το ελάχιστο που μπορώ να κάνω είναι να διαθέσω για αυτόν το σκοπό όλα τα έσοδα από την προ πολλού προγραμματισμένη εμφάνιση μου στην Κάλυμνο. Δεσμεύομαι, μάλιστα, να συμμετάσχω σε οποιαδήποτε εκδήλωση η συναυλία οργανωθεί για την οικονομική ενίσχυση των πληγέντων συνανθρώπων μας, στους οποίους εύχομαι δύναμη, κουράγιο και πίστη στο πολυτιμότερο των αγαθών, στη ζωή. Τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες και στους φίλους των θυμάτων».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης