Η αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα και η Κίτι Σπένσερ μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

Η αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα και η Κίτι Σπένσερ μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

«Ήμουν τόσο μικρή. Υπάρχουν μόνο λίγες αναμνήσεις, αλλά ιδιαίτερες μνήμες και χαρούμενες στιγμές, και είμαι τόσο τυχερή που τις έχω», δήλωσε η Κίτι για την Νταϊάνα

Diana-Kitty_Spencer
Οι δυο τους δεν μοιάζουν μόνο στην εμφάνιση αλλά έχουν και παρόμοια ζωή αφού και οι δύο έχουν τραυματική εμπειρία από το διαζύγιο των γονιών τους στα παιδικά τους χρόνια.

Η 27χρονη Κίτι είναι κόρη του Τσαρλς Σπένσερ με το πρώην μοντέλο Βικτόρια Λόκγουντ, γεννήθηκε στο Λονδίνο αλλά μεγάλωσε στο Κέιπ Τάουν μαζί με τα μικρότερα αδέλφια της Ελίζα, Κάτια και Λουίς Φρέντερικ

Ο Τσαρλς Σπένσερ μετακόμισε μαζί με την οικογένειά του στη Νότια Αφρική στις αρχές της δεκαετίας του 1990 σε μια προσπάθεια να ξεφύγει από τις φώτα της δημοσιότητας που ήρθαν μαζί με το γάμο της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Παρά το γεγονός ότι είχαν μία άνετη ζωή λόγω της περιουσίας των 177 εκατ. δολαρίων της οικογένειας Σπένσερ, οι γονείς της Κίτι είχαν έναν άγριο χωρισμό το 1997. Τότε ο Τσαρλς μετακόμισε πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο και παντρεύτηκε άλλες δύο φορές.

«Μερικές φορές αισθάνομαι ότι η οικογένειά μου πρέπει να είναι στο The Jerry Springer Show», είχε δηλώσει η Κίτι στο Hello! Magazine το 2008.

«Από έξω φαίνεται να μην λειτουργεί σωστά. Ωστόσο κάθε μέλος της οικογένειας μου είναι μέρος της ευτυχίας μου», είπε.

Κλείσιμο
Η Κίτι παραδέχτηκε ότι στην πραγματικότητα δεν θυμάται την πριγκίπισσα Νταϊάνα, η οποία πέθανε όταν αυτήν ήταν έξι χρόνων, παρότι έχει μία εντυπωσιακή εξωτερική ομοιότητα με τη διάσημη θεία της.

«Ήμουν τόσο μικρή. Υπάρχουν μόνο λίγες αναμνήσεις, αλλά ιδιαίτερες μνήμες και χαρούμενες στιγμές, και είμαι τόσο τυχερή που τις έχω», δήλωσε η Κίτι το 2016 στο Vanity Fair, λίγο μετά τη μετακόμιση της από την Νότια Αφρική στο Λονδίνο.

Ήταν η εποχή που η εικόνα της Κίτι απογειώθηκε κάνοντας τακτικές εμφανίσεις στην κοινωνική ζωή του Λονδίνου, ενώ το 2017 έκανε το ντεμπούτο της ως μοντέλο για την Dolce & Gabbana.
Σε αντίθεση με τον πατέρα της η Κίτι δηλώνει ότι δεν την ενοχλούν τα φώτα της δημοσιότητας.

«Η προσοχή των μέσων ενημέρωσης σου δίνει την ευκαιρία να μιλήσει για τα πράγματα που είναι σημαντικά για σένα», έχει δηλώσει το 27χρονο μοντέλο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης