Ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου Ντάνστον και Καβάσιλα

Ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου Ντάνστον και Καβάσιλα

Ο πρώην παίκτης του Άρη και του Ολυμπιακού αφού πρώτα είχε βαφτιστεί Χριστιανός, πήρε την απόφαση να παντρευτεί με την αγαπημένη του 

dunston-kavasila-gamos_main01
Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν ο Μπράιαντ Ντάνστον και η Άννα Καβάσιλα. Ο σέντερ της Εφές και η πρώην παίκτρια του Παναθηναϊκού, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, με τον θρησκευτικό γάμο που γίνεται την Κυριακή (8/7) στη Βουλιαγμένη.
dunston-kavasila-gamos02

Ο πρώην παίκτης του Άρη και του Ολυμπιακού αφού πρώτα είχε βαφτιστεί Χριστιανός με νονό… τον Κώστα Σλούκα, πήρε την απόφαση να παντρευτεί με την αγαπημένη του. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί, όταν ο Μπράιαν Ντάνστον έπαιζε στη χώρα μας και από τότε είναι συνέχεια μαζί. Φυσικά, η Άννα τον ακολούθησε και στην Τουρκία.
dunston-kavasila-gamos05

Κλείσιμο
Παρόντες στη γαμήλια τελετή και στην εκδήλωση που ακολούθησσε ήταν αρκετές προσωπικότητες του μπάσκετ, μεταξύ αυτών οι: Ντέρικ Μπράουν, Άντονι Ράντολφ, Ματ Λοτζέσκι, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Ντούσαν Σάκοτα, Οθέλο Χέντερ, Τόμας Ερτέλ, Τρεμέλ Ντάρντεν, Άρτεμις Σπανού, Έριν Μπουσέρ, Κώστας Σλούκας, Δημήτρης Αγραβάνης, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, Μίλαν Τόμιτς.

dunston-kavasila-gamos03
dunston-kavasila-gamos04
dunston-kavasila-gamos06




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης